trading places

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

trading places

Мнение от KolioBalkanski »

dnes si napravih experiment,
da se postavia v obuvkite na niakoi koito e reshil da imigrira
hodih po forumi za Great Britain
i chetoh za razlikite mejdu GB i Canada
Lele, to e mnogo obarkvashto.
Taka i ne znam kade kak se jivee, kak sa parite, kolko ostavat, kak se namira rabota, jilishte...

Ta iskam da se izvinia na tezi na koito im predstoi da zaminavat ako sam gi uplashil ili obarkal s mneniata si za Canada.
Vsichko e strogo individualno.
Za men, vapreki che imam dobra zaplata i kola i raznite mu gluposti Canada ne me pravi shtastliv. Tova ne triabva da vi kara da se plashite obache. AKo ste reshili da idvaite - idvaite smelo i se stegnete i si postavete celi i shte gi postignete.
Edna priatelka mi kaza:
If you don't dream, you can't have a dream come true.
Ta i vie si postavete celi, mechtaite i gi postignete.
Ama ako ne znaete zashto idvate a ste samo na urush sled stadoto deto blee che BG bilo samo zle a zapada "sichko e dobre" - po dobre si stoite tam i si probvaite kasmeta na mesna pochva.
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
bateto

Мнение от bateto »

Kole kak da stane taya ,toy koyto si e blyal v Bg. si blee i tuk ,gushka sociala i prevaznasya novata rodina ,ili pak ako e imal problemi v Bg. s opravnosta si ,sega tya mu e nay cherna ,a Canada nay byala i plyue li plyue po parvata i velichay vtorata ,no nikoga ne si zadava vaprosa dali prichinite ne sa bili v nego.Ami to edno i sashto Bg. ,Canada nyama golyama razlika ,samo deto v bg. ne priemat imigranti ot cyal svyat ,a v canada s lopata da gi rinesh.Ya pitay arabite v Bg. losho li im e i nyakoy prechili im ,vsichki si imat biznes ,vartyat pari ,che i po edna bg. moma za bulka si vzeha .
Аватар
anito
Мразим да мислим

Мнение от anito »

Брях, Кольо, какво става с теб? :nenam: Тема след тема ме удивляваш :wink:

Някакво просветление те е обхванало :wink: Или покрай Коледа си се настроил на добротворна вълна :krila: :saint:

Поздравления за този постинг :haplio:
Дано повече хора да го прочетат.
Обичам да преча
Аватар
sara
Рошава гарга

Мнение от sara »

Kolio ... :shock: ... без думи ме остави! :lol:

И аз се присъединявам към Анито!

И дано все такива хубави промени да се виждат и чуват наоколо!

А за Батето - по тая логика май излиза, че който е бил добре в БГ не може да е добре и тук - нещо с което не съм съгласна, но всеки си има право на мнение!
Keeper of the 7 keys
Обратна връзка:

Мнение от Keeper of the 7 keys »

Eii Kolio, Kolio, triabva navsiakude da pisha po tvoite temi...

Az tuk niamam dobra zaplata, niamam i kola.
Obache sum mnogo, mnogo shtastliv. I vse oshte mislia, che sum s vsichkia si :) Samo deto mi e mnogo muchno za sestra mi i za nashite..
No naistina sum shtastliv, mislia i che skoro neshtata shte stanat dori oshte po-dobre.
V Bulgaria syshto biah shtastliv. Viarno e, che imashe mnogo poveche neshta, koito ne haresvah i koito me nakaraha da napravia tozi izbor, no nikoga ne sum mislil da se oplakvam.
Ta kakto kazvashe Johny Walker : "Ne e vajno kolko si burz, vajnoto e da vurvish v pravilnata posoka!"
Haide, che kato kazah Johny Walker..... :beer: :beer: :beer:
Заключено