С какво в професионално отношение бих могъл да си помогна

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
ventsi46

С какво в професионално отношение бих могъл да си помогна

Мнение от ventsi46 »

Здравейте на всички във форума.Изчетох повечето дискусии и смятам че е много полезно съществуването на същия.Ние със съпругата ми минахме успешно през юни 2005 г. в София интервюто за Квебек.Миналата седмица ни викаха в Букурещ пак на интервю-федералните.Притеснявахме се каква може да е причината.Аз 90-91 съм живял в Монтреал искайки refugee status,но след като ми отказаха реших да се върна да се грижа за родителите си,тъй като и брат ми също беше с мен в Монтреал.Доколкото схванах проблема на интервюто беше, че тогава паспортите които издаваха бяха с френския спелинг на имената, т.е. моята фамилия се изпписваше Gueorguiev,което често водеше до комични ситуации, а сега реших да опростя нещата-Georgiev.Та около онези времена се въртяхме-при положение че кебекарите предпочетоха жена ми за основен апликант.С нея се занимаха около 6 минути, а мене ме въртяха около час и четиридесет мин.,като дискусията вървеше около трудовата ми кариера.Вероятно ги е впечатлило това,че след като завърших ВИФ съм работил като масажист с някои от най изявените ни състезатели,които имат и световни и Олимпийски титли.Имам повече от 15 години стаж в тази област и препоръки от тях.Така и на края на интервюто не разбрахме дали всичко е ОК,само споменаха ,че за съжаление трябва почакаме още около 6 месеца заради RCMP съртификатите които изискаха да направиме и обясни че се бавели в този порядък от време.Бихте ли изразили мнение с какво мога да си помогна от тук за търсене на работа в BC,тъй като там имам колега от Института който ме покани да отида при него във Ванкувър.Предварително благодаря,ако някой се направи труда.Поздрави на всички и не забравяйте...Една сутрин Сър Хенри пропуснал да изпие сутрешното си уиски...,а Смърта само това и чакала!!!!!!!!!
Заключено