zdr/za Boucherst/ne pitam za medicinski/a kak da razbera/

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
ivailo1968

zdr/za Boucherst/ne pitam za medicinski/a kak da razbera/

Мнение от ivailo1968 »

Pitam da se otocna/kak da rezbera che sa mi poluchili dokumentite v Boucherst i sami obrazuvali dosie/za da znam che sa gi poluchili/theanks predvaritelno/sld kolko vreme ste mi otgovorat che sa gi poluchili/mercie!!!!!!!
Botzo

Мнение от Botzo »

...
Последно промяна от Botzo на Сря Фев 25, 2004 7:45 pm, променено общо 1 път.
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Re: zdr/za Boucherst/ne pitam za medicinski/a kak da razbera

Мнение от IvHaydu »

ivailo1968 написа:Pitam da se otocna/kak da rezbera che sa mi poluchili dokumentite v Boucherst i sami obrazuvali dosie/za da znam che sa gi poluchili/theanks predvaritelno/sld kolko vreme ste mi otgovorat che sa gi poluchili/mercie!!!!!!!
Izobshto niama da ti otgovoriat, che sa gi poluchili!
Mojesh da si siguren, che sa gi poluchili, po slednite 3 sledi :
- obratna razpiska ili dokument ot kurier, koito dokazva poluchavaneto na doks. v Bukuresht;
- proverka na on-line status; tam shte pishe koga ti e zavedeno dosieto;
- kato poluchish medicinskite formuliari, zbachi te sa ti poluchili doks. ( :D )
Uspeh!
:beer: :beer:
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Re: zdr/za Boucherst/ne pitam za medicinski/a kak da razbera

Мнение от IvHaydu »

ivailo1968 написа:Pitam da se otocna/kak da rezbera che sa mi poluchili dokumentite v Boucherst i sami obrazuvali dosie/za da znam che sa gi poluchili/theanks predvaritelno/sld kolko vreme ste mi otgovorat che sa gi poluchili/mercie!!!!!!!
Izobshto niama da ti otgovoriat, che sa gi poluchili!
Mojesh da si siguren, che sa gi poluchili, po slednite 3 sledi :
- obratna razpiska ili dokument ot kurier, koito dokazva poluchavaneto na doks. v Bukuresht;
- proverka na on-line status; tam shte pishe koga ti e zavedeno dosieto;
- kato poluchish medicinskite formuliari, zbachi te sa ti poluchili doks. ( :D )
Uspeh!
:beer: :beer:
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Заключено