Извинението е към бг. програмистите, а е принципно, защото лошото ми мнение за способностите им не е (беше) насочено към никого конкретно, а общо към съсловието им. В интерес на истината докато си бях в Бг-то имах доста приятели и то добри, занимаващи се с информатика, но даже и за най- дребна помощ са се уфлянквали и увъртали като ... Та и оттам мнението ми за способностите им доста падна. Тук обаче веднъж помолих за помощ и светкавично получих бърз и точен отговор. Та по този повод си мисля, обратното на повечето пишещи тук, че меркантилизма на имигриралите българи е далеч по-малък от този на останалите в родината. И не го казвам като комплимент, а като констатация, поради причината, че не съм от най-вдъхновените почитатели на северо-американския начин на живот. Във всеки случай, тук, макар и виртуално (благодарение в голяма част на форума) срещам много свестни хора. Даже крайността на някои мнения ми харесва, тъй като не е изразена по така често срещания в България просташки начин. А от всекиго може да се научи нещо интересно.
Ето и молбата : как мога да прослушам аудио-файлове с разширение *.ogg Обявени са като файлове на Winamp, но той не ги отваря. Мисля че са нещо като .mp3 и ги преименувах, но не става. Търсят едно .ехе - studio.exe. Част от кое приложение е то? Ще съм благодарен на всеки отговор.
Искам да спомена бегло и друг мой проблем - кирилицата. Заболяват ме очите да се напъвам да разшифровам писано на български с латиница. Напоследък спрях изобщо да чета мнения на латиница. Не че съм кой-знае какъв патриот, но се чудя как можете да пишете на даден език с чужда за него азбука? Все едно на английски с китайски йероглифи. Ега ти мъката.Само да не седне някой да ми обяснява технически проблеми, защото даже за прост user като мен е ясно че това биха били нескопосни оправдания.
Хайде със здраве и пишете в темите за патриотизма, защото споровете поддържат българския дух (той от край време си е опозиция на всичко и особено на истината