Zdraveite...
Bih vi pomolil za edin savet...Nai veche ot tezi ,koito veche sa minali prez podobno neshto...Az i jena mi chakame da ni doidat meditsinskite...Tia e parviat kandidat....Ako vsichko varvi OK predpolagam che kam liatoto shte zaminem...Nie aplikirahme ot Rumania , jena mi e rumanka....problema e che ne poznavame nikoi v Quebec...V Ontario imame poznati , no nie iskame v Quebec , Montreal. Razbrah che se daval niakakv adres, kade shte jiveesh kato pristignesh na letishteto.Какво Ще правим пьрвите дни като ниама каде де отидем...Ако има ниакой който е минал през тези неШта молиа да ми сподели от неговиа опит....Благодариа
[/code]
Molia za savet!!!
- gez
- Обратна връзка:
Hi
Hi
Moje bi ako utochish kade se daval tozi adres shte sme po-polezni. Zasega ne moga da ti pomogna po niakakav drug nachin, osven da ti kaja niakolko uspokoitelni dumi. Ne se pritesniavai - niama da ostanete na ulicata. Ako niama kade da otsednete nai-veroiatno shte vi predlojat podslon, ako ne barkam neshto. Nai-dobre tezi, koito sa tam da kajat neshto po vaprosa. A mejdu druguto vij malko nazad vav foruma imashe posting s koordinati na dosta eftini fotelcheta, v koito moje da se pomeshtavate, dokato si namerite mestence.
Gez
Moje bi ako utochish kade se daval tozi adres shte sme po-polezni. Zasega ne moga da ti pomogna po niakakav drug nachin, osven da ti kaja niakolko uspokoitelni dumi. Ne se pritesniavai - niama da ostanete na ulicata. Ako niama kade da otsednete nai-veroiatno shte vi predlojat podslon, ako ne barkam neshto. Nai-dobre tezi, koito sa tam da kajat neshto po vaprosa. A mejdu druguto vij malko nazad vav foruma imashe posting s koordinati na dosta eftini fotelcheta, v koito moje da se pomeshtavate, dokato si namerite mestence.
Gez
Мисли за най-лошото, за да стане най-хубавото
...
Zna4i adresa , kojto shte dadesh tryabva da e siguren , zashtoto tam po prinzip shte se polu4i PR kartata ti sled kato vlezesh v Canada. Tam syshto shte dojdat medicinskata karta kakto i SIN-a ti.
Bi tryabvalo da imash nqkakva ideya kyde shte bydesh pyrvite dni. Daj tozi adres kydeto shte si ti, a v posledstvie posredstvom internet mojesh da go smenish, kogato reshish.
Bi tryabvalo da imash nqkakva ideya kyde shte bydesh pyrvite dni. Daj tozi adres kydeto shte si ti, a v posledstvie posredstvom internet mojesh da go smenish, kogato reshish.
Можеш и да не дадеш адрес. След като си намерите къща /предполагам в рамките на 3 седмици/, се обаждате по телефона и давате постояния си адрес, където ще пристигнат документите ви. Ние дадохме адрес, но после си сменихме къщата и се обадихме по телефона. Всичко стана за 2 дена - документите пристигнаха на новия ни адрес.
Ако се чудиш къде да отседнеш, ето тук дадох един малък и евтин хотел в Монреал: http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopic.php?t=1647
Ако се чудиш къде да отседнеш, ето тук дадох един малък и евтин хотел в Монреал: http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopic.php?t=1647
Ние казахме, че нямаме познати и не знаем къде ще отседнем и не дадохме никакъв адрес. Служителите на митницата ни дадоха координати, за да се свържем в последствие и да си кажем адреса.
От службата на МРСИ на летището ни обясниха къде има хотели като за една нощ (около спирката ЮКАМ на метрото) и даже ни копираха частта от картата, за да се ориентираме. Не знам какви са цените, защото не се възползвахме от съвета и тръгнахме веднага за Кебек.
От службата на МРСИ на летището ни обясниха къде има хотели като за една нощ (около спирката ЮКАМ на метрото) и даже ни копираха частта от картата, за да се ориентираме. Не знам какви са цените, защото не се възползвахме от съвета и тръгнахме веднага за Кебек.
Обичам да преча