VYPROS!!!

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
ghostg
Обратна връзка:

VYPROS!!!

Мнение от ghostg »

:D ZDRAVEITE :D
IMAM EDIN VYPROS PRI IZPRA6TANETO NA VTORITE DOC.
TRQBVA DA SE DOKAJE EDNA SUMA. :?: AZ SYM 6TE GO PRAVIQ S
OTSENKA NA IMU6TESTVO. IMA LI PROBLEM AKO SYM SYSOBSTVENIK
SYS MOI RONINI ZA6TOTO AZ IMAM DQL OT NEGO. MOLQ AKO NQKOI ZNAE KAK STOI VYPROSA SYS TAZI OTSENKI DA KAJE !!!!
:) :D :)
Gesh

Мнение от Gesh »

trebva da pokazes ce imas vazmoznost da prevurnes toia imot v pari i s teh da otides v canada. Kogato si sam sobstvenik ne e problem, ama pri sasobstvenost s rodnini she ti e trudno da gi ubedis ce tova e tolkova lesno da stane.
Gesh

Мнение от Gesh »

edin moi priatel koito bese polucil apartamenta si kato darenie ot maika si - go vrustaha da dokazva kak tocno go e pridobil. A toi bese ednolicen i bezusloven sobstvenik.
M@ria

Мнение от M@ria »

Ние също предоставихме данъчна оценка на апартамент, но тъй като имота беше дарение от родителите ми и те бяха запазили правото си на собственост, на интервюто поискаха декларация от родителите ми, че се отказват от това си право. Тази декларация трябваше да е нотариално заверена. Едва след като изпратихме тази декларация получихме сертификатите, на самото интервю не ни ги дадоха единствено заради това право на ползване.
sashka

d

Мнение от sashka »

Sluchaia e analogichen sas Maria. Ako ti e blizak i ti ima doverie sasobstvenika opitai se da go ubedish da podpishe deklarachia che sled intervuto e saglasen da se prodade apartamenta za da poluchish svoiata parichna suma ot chasta. Predpolagam che shte e trudno, no opitaj.
Аватар
ghostg
Обратна връзка:

Мнение от ghostg »

:D MNOGO BLAGODARQ NA VSI4KI :lol:
6te se opitam da ubediq na6ite da podpi6at tazi deklaratsiq.
Заключено