niamam trudova knigka

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
podo

niamam trudova knigka

Мнение от podo »

zdraveite....rabotya obache ne sam na trudov nito na gragdanski dogovor :( ...ot rabotata obache mogat da mi izdadat slugebna belezka...tova dostatachno li e, za da dokaga che imam stag i che rabotia?! blagodaria predvaritelno
Аватар
Fedmahn Kassad

Мнение от Fedmahn Kassad »

Да напълно достатъчно е. Само след това не забравяй да преведеш документа на френски. Аз си извадих подобно удостоверение и нямах никакъв проблем.
PS Имай в предвид, че когато напишеш телефонните номера на фирмата някой от Виена може да се обади и "невинно" да те потърси. Това е и цялата процедура по проверката ако решат да правят такава.
We don't want Other Worlds. We want mirrors.
bp_de

Мнение от bp_de »

Trudowata knivka e sozialisti4eska otviweliza-na zapad -takowa nesto ne sastestwuwa - pone az dosega ne sam widql takowa nesto tuk. taka 4e spokoino -mnogo po dobre se gleda na 1 preporaka ot rabotodatelq -towa e we4e istinsko nesto. a tiq trudowi knivki se polzwat samo w BG.
bp_de

Мнение от bp_de »

Trudowata knivka e sozialisti4eska otviweliza-na zapad -takowa nesto ne sastestwuwa - pone az dosega ne sam widql takowa nesto tuk. taka 4e spokoino -mnogo po dobre se gleda na 1 preporaka ot rabotodatelq -towa e we4e istinsko nesto. a tiq trudowi knivki se polzwat samo w BG.
anitsa

a

Мнение от anitsa »

greshka
Заключено