kogato se praviat medicisnkite gleda li se validnostta na pasporta ili samo kogato doide pokanata ve4e za visata.
pasporta mi izti4a mai 2006, a medicinski ste pravia oktomvri-na4aloto na noemvri niakade.Da si podnovia li pasporta predi medicinskite(za da go podnovia triabva da e iztekal ili da ima validnost po-malko ot 6 mes.) ili da si mina medicisnkite sas segashnia i kogato mi doide pokanata za visa togava da si vadia nov?mersi predvaritelno
Medicinski-Pasport
-
-
- Alli@nce
- Обратна връзка:
Za pasporta triabva da si go smenila predi pokanata za viza!
Mislia che ako minesh medizinski sas staria niama da ima problem no parati s medizinskite i edna dopalnitelna belezka che si smeniash pasporta i che za pokanata za vizi shte e gotov zashtoto kato razgledat dok. sas medizinskite sas sigurnost shte poluchish pismo che pasporta ti niama edna godina davnost ot medizinski i sas razmiana na pisma shte izgubish vreme.
Mislia che ako minesh medizinski sas staria niama da ima problem no parati s medizinskite i edna dopalnitelna belezka che si smeniash pasporta i che za pokanata za vizi shte e gotov zashtoto kato razgledat dok. sas medizinskite sas sigurnost shte poluchish pismo che pasporta ti niama edna godina davnost ot medizinski i sas razmiana na pisma shte izgubish vreme.
"Ако A е успехът в живота, то тогава A е равно на x + y + z.
x е работата,
y е забавлението,
а z е да си държиш устата затворена."
x е работата,
y е забавлението,
а z е да си държиш устата затворена."
mersi za otgovorite.
ne moga da si smenia pasporta predi medicinskite zastoto imam patuvane v 4ujbina predi tiah, i sled tova sasto.
reshila sam( a kakto razbrah 4e oje) da go podmenia kogato doide pokanata za visa-dekemvri niakde nadiavam se
i bez tova ne mislia v nai-goliamata zima da zamina, a iakde april
)
ne moga da si smenia pasporta predi medicinskite zastoto imam patuvane v 4ujbina predi tiah, i sled tova sasto.
reshila sam( a kakto razbrah 4e oje) da go podmenia kogato doide pokanata za visa-dekemvri niakde nadiavam se
i bez tova ne mislia v nai-goliamata zima da zamina, a iakde april

saprugat mi si smeni pasporta sled pokanata za viza. v bukurest izpratihme dvata mu pasporta - novia i staria -ve4e perforiran. pri podavane na documentite za smiana na pasporta se popalva specialna molba da ti bade varnat stariaq koito ima6 pravo da zadarji6 3 meseca. postaviha vizata na novia pasport bez nikakakvi problemi i dopalnitelni pisma.