Учителка по френски
Учителка по френски
Има ли ученици при ЖАНА НИКОЛОВА, бих искала да се запознаем.Ние със съпруга ми също ще сме при нея.Първият ни час е на 26.09. от 19,15 часа.Ако има желаещи да се запознаем ще сме доволни да се видим.Все пак със сигурност има по напреднали от нас и ни се иска да сортираме мнения относно процедурата и всичко около нея.БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО.
- galin
- Обратна връзка:
Среща
Здравей ,ние също бяхме бивши ученици на Жана Николова и сме и безкрайно благодарни за усилията които вложи за да минем успешно интервщюто. Щом искаш да се запознаеш с хора кандидат-емигранти за Канада (на различни етапи от процедурата) заповядай на сбирките които се провеждат всяка неделя от 16,30 ч. в парка "Вл.Заимов" . Заведението се казва "Дървеното" и се намира точно срещу бившето "Лиляна Димитрова". Ако не се сещаш къде е , върни се малко назад във форума-на 2 или 3 страни има тема "Среща във София" -там има и линк с карта къде е точно мястото. Всеки е добре дошъл.
И аз съм при Жана, както grobari, които познавам вече:)... но за разлика от тях имам още време до интервюто, а следователно и още време за уене на français
А, който иска да се запозне с кандидат емигранти, наистина най-добрият начин са срещите - в Сф - всяка неделя. А и в останалите по-големи градове, както се вижда, се правят. Така че трябва само желание и малко време:)
Поздрави на всички и успехи.

А, който иска да се запозне с кандидат емигранти, наистина най-добрият начин са срещите - в Сф - всяка неделя. А и в останалите по-големи градове, както се вижда, се правят. Така че трябва само желание и малко време:)
Поздрави на всички и успехи.