нова ентусиастка - нужно инфо

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
lilava

нова ентусиастка - нужно инфо

Мнение от lilava »

Здравейте!
Решихме със семейството ( мъж и син на 8г) да си опитаме късмета чрез имиграция в Канада. Прочетох много неща в официалния сайт и във форума , но и много въпроси останаха без отговор. Аз съм от Бургас - а явно има силна група от този град.
Първият ми въпрос е : Събирате ли се някъде ?
Вторият: Къде в града може да се научи качествено френски?/за кратки срокове/
Въпрос за дипломата: Моята диплома е от 1994 - тогава нямаше магистърски степени, а и висшето училище бе с друго името - трябва ли да вадя допълнитено удостоверение, че образователната ми степен отговаря на магистър?
И т.н още много уточняващи въпроси..
nobleman

Мнение от nobleman »

Привет!
1. Трябва да кажеш все пак откъде си :?: или ако държиш да си дискретна относно местоживеенето ти... следи срещите от твоя град. Почти всеки по-голям град се организират такива!
2. като допълнение на пърния ми отговор... значи, не можем да ти помогнем, преди да си казала откъде си. Само тогава ще могат съфорумците да ти помогнат. Няма как :? ... ще трябва все пак да кажеш града.
3. дипломата - ами ... поискай академична справка от съответния ВУЗ- там ще изпишат дали си магистър или бакалавър. За името не се притеснявай. Жена ми беше завършира ВТУ"Ан.Кънчев" Русе... сега е преименуван на РУ(Русенски университет) - нямаше проблеми на интервюто.
Успех в начинанието!
Аватар
Jeeves

Мнение от Jeeves »

nobleman, lilava: "...............Аз съм от Бургас - а явно има силна група от този град...............", та така.....нещо май се се отплеснал ;)
nobleman

Мнение от nobleman »

Jeeves написа:nobleman, lilava: "...............Аз съм от Бургас - а явно има силна група от този град...............", та така.....нещо май се се отплеснал ;)
верно бе... :conf:
lilava, извинявам се :? ! Направо ведоумявам как съм го пропуснал този пасаж!
Следи форума - тази неделя ще се събираме, така че заповядай!
maryjoe

v Ikar

Мнение от maryjoe »

Prepora4vam frenski v Ikar, izkarvas 150 4asa Panorama-1vo nivo, posle se gotvite individualno po vaprosi za interviuto-prepodavatelkata se kazva Maria Mokanova, skolata e na Pirotska33,V universiteta triabva da ti izdadat udostoverenie za magistarskata stepen, a ako ti napisat i sluzebna belezka za preimenuvaneto na VUZ-a ste si spestis obiasnenia na interviuto
Заключено