Някой хора да ми дължите извинение???

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
Дякон Игнатий

Някой хора да ми дължите извинение???

Мнение от Дякон Игнатий »

Мисля,че по темата:
http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopic.php?t=15507
някои хора(а не виртуални призраци) ако се чувстват такива ми дължат извинение.
JOY написа:Каква е тази тенденция в този форум да се приема всяко твърдение, което изглежда на някой странно, на нож и с оплюване?

Не е ли ред на някои да се извинят на човека, който целеше само да информира и да помогне?

Е, Борисе, прави си сметка какво да пишеш и да пишеш ли в този форум! :?
bateto написа:Навремето и ние получихме подобно писмо,както и други наши познати.Те тогава и нещата ставаха по бавни,например от 2 документи до интервюто се чакаше около година ,после до медицинските още6 месеца и още толкова до издаване на визата.Та по същество,7,8 месеца след медицинските получихме подобно писмо с което ни уведомяваха за подобни причини цитирани от Борисс за забавянето.От там нататък си почакахме още няколко месеца и ни издадоха визите 20 дни преди изтичане на 1 та год от медицинскитв .няма да им правя разбор на имиграционните,щото каквото и да кажа ще е грешка ,те си знаят най добре ,но за да се получи такава ситуация значи има защо.Например при нас фактор за забавянето бяха и бомбите от 11 септември паднали в американско.
Та не го плюйте човка когато е споделил проблем който не касае само него ,а е практика и не се правете на интересни,защото сте смешни.
Оказа се ,че Борис ръси неясноти за подфорум"Имиграция в Квебек".....................(да не използвам по-силна дума)
Та ..............Джой, Батето, и самия Борис ако на са само плямпачи на халост може да се пробват...............
И запомнете нещо от Дякона ви Игнатий:
ЧОВЕШКО Е ДА СГРЕШИШ-БОЖЕСТВЕНО ДА ПРОСТИШ
НАПРАВИ НЕЩО ЗА РОДИНАТА-ЕМИГРИРАЙ
Аватар
Дякон Игнатий

Мнение от Дякон Игнатий »

М-мммм да-а-а-аа...........

От мълчанито ви разбрах,че сте се осъзнали и ,че като драскате по повод някъква кауза поне гледайте да не е губеща щото ставате за смях на целия форум.ю
Каква е тази тенденция в този форум да се приема всяко твърдение, което изглежда на някой странно, на нож и с оплюване
тенденция няма , чадо........а подобни простотий винаги ще се посрещат така( ако има кой да ги разбере......)
а е практика и не се правете на интересни,защото сте смешни
смешника в случая си ти.........
НАПРАВИ НЕЩО ЗА РОДИНАТА-ЕМИГРИРАЙ
Заключено