To4ki

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
balbi

To4ki

Мнение от balbi »

Kajete sega kolko e minimalniya broj to4ki kojto tryabva da sybere kandidat za Quebec?!
Аватар
titi
Обратна връзка:

Мнение от titi »

В официалния сайт на правителството им е записано колко е необходимият минимум точки, които се изискват. Знам, че намалиха точките за федералната част на Канада на 67 точки, но това не се отнася за провинция Квебек. :wink:
Последно промяна от titi на Сря Ное 12, 2003 2:27 pm, променено общо 2 пъти.
Аватар
balbi

:(

Мнение от balbi »

Titi mnogo mi e X po kakyv na4in se nabavyat tezi to4ki ako si s nivo na frenski sredno 7 ili 8, ako nqmash detza, ako imash samo bakalavyr bez dopylnitelna kvalifikaciya. I trudov staj ako ne mojesh da dokajesh e absurd...
Predi byaha po-malko dokolkoto si spomnyam :x
Аватар
Koko

Мнение от Koko »

titi написа:Необходимият минимален брой точки, които се изискват за провинция Квебек са 75. :idea:
Сигурна ли си че са толкова? И на мен ми се виждат много, нали не ги бъркаш с Федералната процедура.
gogo

Мнение от gogo »

Stranno... 75 tochki sa minimuma po federalnata procedura, a daje gi namalqt na 67(pone taka se chu). Hmmm, az nikyde ne sym wijdal kolko tochki sa nujni po procedurata za Quebec, no ot stranicata sys self evaluation guid-a moje da se sydi, che minimumyt e okolo 55.
Zdrawe i kysmet na wsichki!
mariana koleva

to4ki

Мнение от mariana koleva »

Neobhodimi sa ti 68 to4ki,ako ste i dvamata s vishe i snaete sredno ezika kam 6 za parvia i za vtoria ne slabo bez dete she go saberete
Аватар
yaiuat
Обратна връзка:

Re: To4ki

Мнение от yaiuat »

balbi написа:Kajete sega kolko e minimalniya broj to4ki kojto tryabva da sybere kandidat za Quebec?!
Za dopuskane do intervw, ako si sam 50t. Ako ste dvama 58t! :nenam:

Ti kolko subirash?
Аватар
balbi

;-)

Мнение от balbi »

Ne stava duma za men, a za moj priyatel kojto e nesemeen i nqma detza. To sybira 59 to4ki , a az byah 4uval 4e minimuma e 75 i zatova reshih da pitam zashtoto mi se stori absurdno...
Аватар
yaiuat
Обратна връзка:

Re: ;-)

Мнение от yaiuat »

balbi написа:Ne stava duma za men, a za moj priyatel kojto e nesemeen i nqma detza. To sybira 59 to4ki , a az byah 4uval 4e minimuma e 75 i zatova reshih da pitam zashtoto mi se stori absurdno...
Interesno kak subira 59 t.? :freak:
Заключено