To4ki
To4ki
Kajete sega kolko e minimalniya broj to4ki kojto tryabva da sybere kandidat za Quebec?!
В официалния сайт на правителството им е записано колко е необходимият минимум точки, които се изискват. Знам, че намалиха точките за федералната част на Канада на 67 точки, но това не се отнася за провинция Квебек. 

Последно промяна от titi на Сря Ное 12, 2003 2:27 pm, променено общо 2 пъти.
:(
Titi mnogo mi e X po kakyv na4in se nabavyat tezi to4ki ako si s nivo na frenski sredno 7 ili 8, ako nqmash detza, ako imash samo bakalavyr bez dopylnitelna kvalifikaciya. I trudov staj ako ne mojesh da dokajesh e absurd...
Predi byaha po-malko dokolkoto si spomnyam
Predi byaha po-malko dokolkoto si spomnyam

-
to4ki
Neobhodimi sa ti 68 to4ki,ako ste i dvamata s vishe i snaete sredno ezika kam 6 za parvia i za vtoria ne slabo bez dete she go saberete
- yaiuat
- Обратна връзка:
Re: To4ki
Za dopuskane do intervw, ako si sam 50t. Ako ste dvama 58t! :nenam:balbi написа:Kajete sega kolko e minimalniya broj to4ki kojto tryabva da sybere kandidat za Quebec?!
Ti kolko subirash?
;-)
Ne stava duma za men, a za moj priyatel kojto e nesemeen i nqma detza. To sybira 59 to4ki , a az byah 4uval 4e minimuma e 75 i zatova reshih da pitam zashtoto mi se stori absurdno...
- yaiuat
- Обратна връзка:
Re: ;-)
Interesno kak subira 59 t.? :freak:balbi написа:Ne stava duma za men, a za moj priyatel kojto e nesemeen i nqma detza. To sybira 59 to4ki , a az byah 4uval 4e minimuma e 75 i zatova reshih da pitam zashtoto mi se stori absurdno...