MICC?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
neli78

MICC?

Мнение от neli78 »

polu4ih v4era pismo ot MICC-obiasniavat mi kade to4no po moiata specialnost ima nai-goliam shans da si nameria rabota,pratili sa mi broshurki s telefoni i sasto obiasniavat 4e e dobre ako triabva da 4lenuvam v niakakav order da se svarja s nego predi zaminavaneto mi i da si podgotvia vsi4ki dokumenti za trudov staj,recomendation letter i t.n. predi da zamina.Niakoi dosega polu4aval li e takova pismo-prateno e ot Montreal.Az oshte si 4akam barkodovete i medicinski....
Аватар
c200

Мнение от c200 »

ние получихме такова писмо, напомнят за себе си, да не би да забрави човек да заповяда в Канада своевременно :-)
хвърляй в коша, не е важно
«Хотели как лучше, а получилось как всегда» - Виктор Степанович Черномырдин
ts

Мнение от ts »

Нели, ти нали още не си получила бар-кодовете и не си минала медицинските? Защо ти пращат това писмо?.. Каква е професията ти?
neli78

Мнение от neli78 »

da-oste nito barkodove,nito medicinski.textilen injener sam-mersi za otgovorite
survivor

Мнение от survivor »

Аз познавам руснак, който беше успял да влезе в Ордера на химиците още преди да пристигне тук. Дори да не успеете да избутате процедурата докрай, няма да ви бъде излишно да я започнете още в България, защото отнема много време и има периоди, през които просто трябва да се чака. Така че не мисля че ви дават лоши съвети. Разбира се, това се отнася за тези, които трябва да членуват в ордери и за тези, които искат пристигайки да започнат по-бързо работа по специалността си.
Заключено