и отново за документите за Букурещ

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Заю Баю

и отново за документите за Букурещ

Мнение от Заю Баю »

Здравейте,
ние все още чакаме датата за интервю, но предварително подготвям формулярите за Букурещ. С попълването нямам проблеми, но някои детайли не са ми напълно ясни, а не можах да намеря нищо назад в темите.
1. В IMM 5406 само имената ли трябва да са написани и на кирилица, или и мястото на раждане и адреса също?
2. IMM 5406, когато го попълва придружаващия кандидат, неговото име ли се записва първо(в графата demandeur), а на основния кандидат в следващата(epoux)?
3. В IMM 0008gen в т.13 Votre emploi ectuel какво се пише, длъжността(професията) която се работи в момента или името на фирмата където се работи?
4. Пак в IMM 0008gen, на втория лист, в графата Еmploi ectuel за придружаващия кандидат, когато той не работи, може ли да се пише персонне ау фоуер(нещо се прецака латиницата), или нещо друго?

Ако някой получи дата за есенната сесия да свирка, че чакаме от март.
Благодаря предварително и успех на всички!
AniK
Обратна връзка:

Мнение от AniK »

1.В IMM 5406 на кирилица се пишат само имената.
2.В IMM 5406, когато се попълва от водещия на първия ред, срещу demandeur се пишат имената на водещия ,а на втория ред - имената на придружаващия, а когато се попълва от придружаващия- на първия ред, срещу demandeur се пишат имената на придружаващия, а на втория ред - имената на водещия.
3.В IMM 0008gen в т.13 се пише професията, която работиш в момента.
4.В IMM 0008gen, на втория лист, в графата Еmploi ectuel за придружаващия кандидат, когато той не работи, мисля, че трябва да се пише, че е безработен.
Успех!
Заю Баю

Мнение от Заю Баю »

Благодаря ти АниК,
на последното и аз мислех да пиша безработен, но това май има по-друг смисъл, че си на борсата и не можеш да си намериш работа. Ама при нас е друго, просто жена ми си седи в къщи, грижи се за малкия и въобще не търси работа. Това мисля не попада в графата безработен, затова питах, може би има някакво друго определение.
Успех
Аватар
Дякон Игнатий

Мнение от Дякон Игнатий »

Моето скромно мнение е ,че трябва да се вписва:sans travailкогато става въпрос за това ,че си бил без работа,безработен,в процес на търсене на работа,кърмене,и т.н......................по-прегледно и по-простичко е.........
НАПРАВИ НЕЩО ЗА РОДИНАТА-ЕМИГРИРАЙ
Заключено