MOlq pomoglenete mi!!nqmam vreme a ni vurnaha dokumentite:((

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Zani
Обратна връзка:

MOlq pomoglenete mi!!nqmam vreme a ni vurnaha dokumentite:((

Мнение от Zani »

Na Protsedura za viza sme:izpratihme dokumentite predi po malko ot mesets no sega predi 2 dni ni gi vurnaha i kazvat 4e problema e v I`IMM 5406 i do kolkoto razbiram trqbva da se populni osven ot bashta mi(koito e osnoven kandidat)i ot maika mi (az sum pod 18 taka 4e ne me kusae)no ne moga da se opravq sus samiq formulqr t.e. pri populvaneto za maika mi.Mole vi se otvorete go :http://www.cic.gc.ca/francais/pdf/trous ... M5406F.PDF
ne znaq kakvo da napi6a na Demandeur neinoto ime li????Molq vi se otgovorete mi skoto:)))Blagodarq predvaritelno pi6ete mi na yahoo massenger-a ili na icq sus nomer 216629894
BLAGODARQ
daka

Мнение от daka »

Ние сега точно попълваме тези документи за виза и съм изненадан, че трябва да се попълват и от съпруга или съпругата, които не са водещи. Според това, което аз разбирам от указанията точно този формуляр IMM 5406 се попълва само от главния кандидат. Само формуляр IMM 0008 (06-2002 )F SCHEDULE 1 се попълва от двамата съпрузи. Понеже вече съм притеснен за верността и на моите документи моля всеки, който е запознат с въпроса да даде точен отговор- кои документи от кой кандидат се попълват?
Zani
Обратна връзка:

:(((

Мнение от Zani »

ako razbirate frenski shte vi napi6a kakvo mi pi6e na molbata:La version la plus recente de I`IMM 5406 pour chaque membre age de 18 ans ou plus
Tova e koeto sa mi napisali:((( i ne znam kakvo da pravq;(
Аватар
Rosi i Bobi

Мнение от Rosi i Bobi »

Наистина формулярът се попълва и от главния, и от съпровождащия кандидат. Четете по-внимателно!!!

Да, пишете този, от чието име се попълва формуляра, като "demandeur". Всеки попълва въпросната форма в качеството си на кандидатстващ (demandeur) за виза.

Успех!
Zani
Обратна връзка:

10x mnogoo

Мнение от Zani »

ROsi i Bobi mersi vi mnogoo...v 2 dumi na mqstoot na Demandeur pi6a imeto na maika mi i populvam ot neino ime nali?:)
Аватар
emyangels
Обратна връзка:

Мнение от emyangels »

Този формуляр следва да се попълни от основния кандидат, съпруг или дефакто съпруг и деца на 18 години или повече, придружаващи основния кандидат - стр. 12 от FQ7.
Като Demandeur следва да се запише всеки един от горепосочените. Конкретно при вас във формуляра на баща ти на позиция Demandeur записвате неговото име, а в този на майка ти на позиция Demandeur записвате нейното име и попълвате данните за всеки един по-надолу.
Успех!!!
Аватар
emyangels
Обратна връзка:

Мнение от emyangels »

Много съжалявам, че съм повторила отговора на Роси и Боби, но докато съм го писала не съм разбрала, че те вече са отговорили!!! :lol:
Zani
Обратна връзка:

MEsri

Мнение от Zani »

NAistina mnogo vi blagodarq za pomoshta:)))shte sum vi zaduljena kogato vsi4ko bude gotovo i zaminem za Canada:)))
Заключено