Скъпи съфорумци,
Моля за помощ и съдействие с повече информация.
На 11.04.2005 г. преминах успешно интервюто и на 24.06.2005 г. изпратих попълнените формуляри и необходимите документи в Букорещ. От тогава нямам никакви вести от Посолството и нямам никаква информация докъде са стигнали нещата. Моля, кажете ми какво да направя. Не трябваше ли те да ме уведомят, че са завели досието ми и да ми изпратят формуляри за медицински преглед? А, ако пази Боже!, документите не са пълни или четливи, не трявбаше ли да ме уведомят кои точно изисквания не съм спазила, така че да коригирам грешките и да попълня пропуските? Моля, помогнете! Дайте ми съвет!
Моля за информация за процедурата в Букоращ
- petia4444
- Обратна връзка:
Здравей!Виждам ,че си от нашата сесия,но си подала документите доста по късно от нас!Не се притеснявай!!!Срока е около 3 месеца след пращането на вторите документи!!Не са ти пратили баркодовете от Букорещ,но това не е фатално!Могат и да пристигнат с медицинските заедно!Ако имаше нужда от допълнителни документи,те щяха да ти пишат!Аз дори получих първо медицинските формуляри, а след това дойде писмо за още документи!!!Така че не се притеснявай,може би ще ги пратят всеки момент!!!Успех!!! 

Всичко идва ,за да си отиде!
Остава само кристалната форма на онова,
което е било и никога няма да се върне!
Остава само кристалната форма на онова,
което е било и никога няма да се върне!