Колко е допустимият багаж в килограми и брой чанти при полет от България до Франция.Просто искам да знам дали да си купувам един голям или два по-малки куфара.За презокеанските полети знам,че разрешават 2x32 кг.10x

Ama,4e ostroumna tikva si tiДякон Игнатий написа:Да.Задължително е, да е в куфар.И ако е възможно куфара да е "SAMSONITE".flyfish написа:Добре де,ама тези 32 килограма задължително ли трябва да са в един куфарAlli@nce написа:Ako e samo BG do FR pozvolenite kilogrami sa 32 i rachen bagaz 10
Май тоя с неяснотата си ти,чадо....Да видя да употребявам мн.число,а????????????Или и ти живееш в тъмнина???????????????flyfish написа:Ama,4e ostroumna tikva si tiДякон Игнатий написа:Да.Задължително е, да е в куфар.И ако е възможно куфара да е "SAMSONITE".flyfish написа:Добре де,ама тези 32 килограма задължително ли трябва да са в един куфарAlli@nce написа:Ako e samo BG do FR pozvolenite kilogrami sa 32 i rachen bagaz 10.Vuprosut mi nablqgashe na EDIN ,a ne na KUFAR,ama qvno i ti ne si mnogo naqsno