medizinski
medizinski
kolko vreme sled pregleda vav vita prastat saobstenie 4e medizinskite sa ok
- Dani§Ticho
- Обратна връзка:
-
Ami kato svurshiiha vsi4ki pregledi vuv Vita, direktno popitah kak sum kato cialo i lekarkata mi otgovori da ne se pritesniavam za rezultatite, te bili okey. Ot tuk natatuk mi kaza tia, shte se 4aka, dokato vi doidat pismata za vizi.
Taka 4e rezultata ot medicinskite moje da si go razberete oshte vuv Vita, dali ste dobre ili ne.
Taka 4e rezultata ot medicinskite moje da si go razberete oshte vuv Vita, dali ste dobre ili ne.
Това което казва Муми не е точно така.Tutankamon написа:Ami kato svurshiiha vsi4ki pregledi vuv Vita, direktno popitah kak sum kato cialo i lekarkata mi otgovori da ne se pritesniavam za rezultatite, te bili okey. Ot tuk natatuk mi kaza tia, shte se 4aka, dokato vi doidat pismata za vizi.
Сигурно д-р Савчева му е казала,че според нея той е добре, но обикновенно забележките идват след време когато се изисква нова рентгенография на бял дроб поради някои съмнения на колегите които преглеждат цялата документация и направените вече изследвания.Това са техни/канадски/ специалисти.
Истинското потвърждение за това дали при вас всичко е наред ще получите както по-горе ви писаха след три четири седмици от служителките в МОМ.
Успех!
Док..........
TROUBLEMAKER
като потвърждението (по думи на служителката в МОМ) е от втората комисия, която е в Букурещ и е от представители на МОМ. Чак след тяхното одобрение, медицинските ви заминават за Виена, където е канадския доктор, който разглежда документите и снимката и одобрява.... Следва и-мейл до Букурещ, че всичко е ок и после писмо за визи. По принцип служителката от МОМ (а и някои съфорумци ) споделиха че рядко се случва след одобрение на втора инстанция (т.е. МОМ Букурещ) да има забележки от Виена.