Job Offer?
Job Offer?
Някой кандитатствал ли е с това чудо? Можете ли да ми кажете какви са изискванията за такова кандидатстване? Процедурата по-бърза ли е? Аз съм архитект, работил съм и като ръководител на строителен обект. Всякаква информация и особено адреси на важни сайтове ще бъде от голяма полза.
Re: Job Offer?
Чаках дълго някой по-наясно от мен да ти отговори.И тъй като не стана ще ти кажа аз какво знам.Alabala написа:Някой кандитатствал ли е с това чудо? Можете ли да ми кажете какви са изискванията за такова кандидатстване? Процедурата по-бърза ли е? Аз съм архитект, работил съм и като ръководител на строителен обект. Всякаква информация и особено адреси на важни сайтове ще бъде от голяма полза.
Моя колежка която е била в Ка преди 13 години посредствум приятели там се опитва да си издейства джоб офър.Включително и плати няколко хиляди долара на Ка адвокати да и задвижат процедурата.Ония уж и изпипаха нещата.
Накрая я извикаха на интервю в Киев.Тази година.Тежки въпроси от рода на :Наистина ли вашият работодател не е могъл да намери канадец със същите умения за тази работа и т.н.Провали се.Жалко!А беше с много добър английски.
Съвет:
Не лежи на тая кълка?
Действай по стандартната процедура за Квебек.Това е бързия и сигурен начин.
Док.....
Успех!
TROUBLEMAKER
Горе съм писал Бате-няколко хиляди долара.Гарантирали,че ако нещо се провали ще и върнат парите ама а иди се оправяй де...........като те са от другата страна на океана.Парите платени а работата провалена.bateto написа:А адвокатите дето изпипаха работата колко пари и взеха.
Абе общо взето и бюрократи и адвокати са еднакви навсякъде по света.
Док....

TROUBLEMAKER
Re: Job Offer?
Ама не казваш като какъв те канят на работа. Тука е малка каша, има разно ордеро които ти дават право да работиш след като им станеш член. Та .......... дай повече инфо и ако искаш да работиш тук мисля че най-добрия вариянт е да си кандидатстваш като имигрант по процедурата.Alabala написа:....Аз съм архитект, работил съм и като ръководител на строителен обект........