Zdraveite,
Imam nuzda ot savet po vapros s greshka v med. formuliari.
Zena mi e vodest kandidat.Sled braka,tia zapazi neinoto familno
ime-Trifonova.taka e izpisano i v med. formuliar-FAMILY NAME-TRIFONOVA
Greshakata e v neiniat formuliar.V poleto GIVEN NAMES pishe
slednoto Dimitrina Petkova Tsenov - 3 IMENA!!!
KATO POSLEDNOTO OT TIAH E MOITO FAMILNO IME!!!
TA VAPROSA E SLEDNIAT:
TOVA GRESHKA LI E ILI E NIAKAKAV TEHEN SI NA4IN ZA IDENTIFICACIA?mislia 4e za razpoznavane si ima nomer na dosie
i dr takiva....
Ako e greshka....daite niakakav savet kak da postapim??
Nie rashihme da im obarnem vnimanie na tova nesto s 1 pisamce,
kato vatre ste citirame nomerata na dosieto ot viena i ste zalepim i
1 bar code,za vseki slu4ai.T.E. niama da popraviame vav formuliara
i ako ne ni napraviat problemi vav vita ili mom za tova,ste si minem na
pregled i ste prilozim pismoto zaedno s medicinskie,ako e vazmozno.
Ta ako ima nekakva tehna greshka,dano da obarnat vnimanie i da si
ia opraviat.
MOLIA AKO IMA DRUGI IDENTI4NI ILI PODOBNI SLU4AI DA SPODELIAT MNENIE PO VAPROSA.
BLAGODARIA PREDVARITELNO
GRESHKA V MEDICINSKITE FORMULIARI?
Във формулярите от Букурещ има ограничение на символите до 20, аз не разбрах дали тя има четири или три имена, но според мен това не е грешка и нищо няма да направят дори и да им пратите писмо...
Аз имах подобен проблем с бащиното ми име, което беше сгрешено и окончаваше на "ов"..., но нямаше проблеми при ваденето на документи тук. В Канада се ръководят от досието и както е записана на визита, така ще й бъдат издадени и документите.
Аз имах подобен проблем с бащиното ми име, което беше сгрешено и окончаваше на "ов"..., но нямаше проблеми при ваденето на документи тук. В Канада се ръководят от досието и както е записана на визита, така ще й бъдат издадени и документите.

uto4nenie
malko uto4nenie.
zena mi ima 3 imena.kato sled braka e zapzila
sobstvenata familia-trifonova- taka e zapisano i vav formuliara.
Tova koeto ne moga
da si obiasnia e kakvo pravi moito familno ime -tsenov
pri neinite 2(ime i prezime) v grafata Given names.
V grafata given names ima 3 imena-2-te neini(ime+prezime)+
moito familvo ime tsenov
Family name:Trifonova; Given names: dimitrina petkova tsenov
zena mi ima 3 imena.kato sled braka e zapzila
sobstvenata familia-trifonova- taka e zapisano i vav formuliara.
Tova koeto ne moga
da si obiasnia e kakvo pravi moito familno ime -tsenov
pri neinite 2(ime i prezime) v grafata Given names.
V grafata given names ima 3 imena-2-te neini(ime+prezime)+
moito familvo ime tsenov
Family name:Trifonova; Given names: dimitrina petkova tsenov
-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
Няма място за притеснения, допуснатата грешка не влече след себе каквито и да е последствия, застрашаващи вашата процедура. Нито фамилията е объркана, нито собственото име, а предполагам и останалите данни от формуляра - дата на раждане и т.н. Така че няма каквато и да е вероятност някой, някъде да приеме, че медицинските изследвания са на друго лице. Както разбирам, май с това са свързани притесненията ви.
А относно съмненията ви дали ще приемат формуляра във "Вита", те също са безпочвени. Запазвайте час и отивайте на преглед, сами ще се убедите.
Както вече ви казаха и други, следете за правилното изписване на имената във визите, удостоверенията (потвържденията) за постоянно пребиваване и др. такива официални и особено идентифициращи ви документи.
А относно съмненията ви дали ще приемат формуляра във "Вита", те също са безпочвени. Запазвайте час и отивайте на преглед, сами ще се убедите.
Както вече ви казаха и други, следете за правилното изписване на имената във визите, удостоверенията (потвържденията) за постоянно пребиваване и др. такива официални и особено идентифициращи ви документи.
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
аз на pavlin му отговорих, ама да кажа и другите да знаят
Жена ми също не си промени името и въпреки това не само медицинските, ами цялата кореспонденция от Виена и Букурещ и я писаха като мадам ...-ова, т.е. с моята фамилия и тя много се ядосваше
няма проблем, тъй са си свикнали хората
Жена ми също не си промени името и въпреки това не само медицинските, ами цялата кореспонденция от Виена и Букурещ и я писаха като мадам ...-ова, т.е. с моята фамилия и тя много се ядосваше

няма проблем, тъй са си свикнали хората
«Хотели как лучше, а получилось как всегда» - Виктор Степанович Черномырдин
-
- Обратна връзка:
Haide da kaja i az,6toto na men mi se slu4i ne sa6toto,no podobno ne6to!Byaha mi obarkali parvoto ime!Napravo se byah 6a6nala,no im izpratihme pismo i s tova mai rabotata se opravi!Vav "Vita" ne mi napraviha nikakav problem!Minah si medetzinskite i daje ve4e sme tuk - v Ca!Samo,ako re6ite da im puskate pismo,za koeto vi savetvam da go napravite / nai-malkoto za sobstveno uspokoenie / ne zabravyaite da slojite barkod na nego!naistina Linko e prav!Myasto za pritesnenie nyama!Uspeh i skoro6no pristigane!:)
P.S. Ei, Linko, kak si priatelu???!:)
P.S. Ei, Linko, kak si priatelu???!:)
"Не се плаши, ако трябва да се сбогуваш.
За да срещнеш някого отново,
първо трябва да се сбогуваш с него.
А щом сте приятели,
непременно ще се срещнете, било след броени мигове или след няколко живота."
За да срещнеш някого отново,
първо трябва да се сбогуваш с него.
А щом сте приятели,
непременно ще се срещнете, било след броени мигове или след няколко живота."