Za variantite

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
simplyaven
Обратна връзка:

Za variantite

Мнение от simplyaven »

Blagodarq na vsichki za otgovorite :)) Az tova imah predvid kato kazah, che nqma ot kogo da vzema - tezi oklo men, koito imat pari me izgledaha vse edno che sum luda izobshto da si pomislq, che biha mi dali tolkova pari, a tezi koito biha go napravili gi nqmat i rabotqt za zaplata kato men. Za semeistvoto veche kazah, az sum edinstveniq rabotesht, taka che predstavete si
Za procedurata - v saita za procedurata na Quebec ne sa 3000$, az vchera vlizah da si pravq testa. Bqha poveche ot 5000$...
Mai edinstveniq variant e ipoteka na apartamenta ni... no mnogo me e strah che ako ne mi dadat viza, cqloto mi semeistvo shte ostane na ulicata, zashtoto s moqta zaplata ne moga da plashtam ipoteka... Abe izobshto... tupa istoriq :))
Edno vreme i az si mislih, che ako iskam naistina shte namerq nachin, no otkroveno kazano - ne vinagi e taka... Mnogo go iskam, no trqbva da proqvq i nqkakuv razum vse pak - ne e nomera da prodam/ipotekiram zilishteto zaradi moite zelaniq, sled kato v nego ziveqt i drugi hora. Trqbva da namerq razumen variant
mariana koleva

variantite

Мнение от mariana koleva »

i pred nas beshe tajka imamem gilishe v koeto jivee i brata na moiat mag.ipotekirahme go vse e dno 4e mu se plasha negovata 4ast i vzehme polovinata ot gilisheto ni.sega maga mi plasha zeama i ni e mnogo trudno. no niamam drug variant i toi samo raboti zashoto az sam v mai4inski zaradi bebeto ni.pishi ako iska6 nesho drugo da pitash no she triabva pak da misli6 ne e lesno ot opit go znam. jiveem samo s detskite ni napraktika-smetki i t.n. no nali sme s viarata 4e posle she se opravim po barzo i she varnem zaema si skoro. mariana
Заключено