Здрасти отново от Монтреал!!!

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Аватар
Kpetrov
.
Обратна връзка:

Здрасти отново от Монтреал!!!

Мнение от Kpetrov »

Най-накрая си пуснахме нет и вече съм он-лаин.
Първо да поздравя всички приатели от Бг дето чакат новини от мен.
Разбрах за COOLCOLDY i TEDO много кофти :cry:

Кво да ви кажа... Канадците още не са успяли да ми "нашокат репата" както се беше изпуснал (а) някой (я). Много си е гот само да беше така и в Бг, а не да се налага да емигрираме.
Кво да кажа живота е по-лесен от Бг и това е.

Дето не вярвах, че пътищата са толко зле се оказа вярно понеже доста карам (работя благодарение на приател на който много мерси) и ... е няма ями като в Бг ама има много кърпеж и скапани пътища. Даже и по магистралите има кръпки.
Трябва да се види и да се усети има кофти места просто подтискащи, но и доста готини местенца също.

Айде за сега чао и да хапвате кленов сироп много е добър
Russophrenia - a condition where the sufferer believes Russia is both about to collapse, and take over the world.
Аватар
Valdi

Мнение от Valdi »

Eeee, Киро, де се загуби бе човек!? Взехме да хвърляме канадска леща за теб вече! :D
Радвам се че нещата са ви потръгнали, не съм се и съмнявал че ще успеете! Чакаме повече подробности.
За да направиш прерия е нужно - пчела и детелина и една мечта голяма. Ако мечтата е достатъчно голяма, може и без пчела и детелина!
Аватар
darklady
Непокорна

Мнение от darklady »

Най-после! И аз се чудех къде се запиляхте толкова време!!!!! :roll:
Радвам се за вас, мило семейство!!!!
Надявам се, всички сте в добро здраве! Ми-на как се оправя с малките? Имате ли наблизо детски площадки? Хайде, разказвайте подробности!
Късмет във всичко и много усмивки от България и мен!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Невъзможното е предизвикателство!
Аватар
Kpetrov
.
Обратна връзка:

Мнение от Kpetrov »

Детски площадки колкото искаш и басейнчета има малки за децата по-големи също и пръскалки и площадки с трици и с пясък така че лятото за сега е идеално зимата незнам още.
Парковета са номер 1. Кварталите с повечко къщи също дето не е много гъчкано.
Кофти е на някой места много нагъчкани стари сгради и е подтискащо.
Негативните ми впечатления са именно от тея сгради. Доста се чисти иначе ако го оставят на самотек като в повечето квартали на Софето не ми се мисли ква кочина ще стане. А на какви места съм виждал да се коси тревата бедна ви е фантазията на 45' наклон покрай изходите от магистралата!!!
Russophrenia - a condition where the sufferer believes Russia is both about to collapse, and take over the world.
foxxbatter

Мнение от foxxbatter »

:D ... :wink:
Botzo

Мнение от Botzo »

А кире да ти обясня за пътищата защо са такива. Ми предсстави си какво ще остане от асфалта след като първо се пече на 30-32 по С и после трака на - 40 пак по С. Ми става това което си го видял ама за сега по-добро от асфалта не е измислено.
Иначе паркчетата са добри нали :lol:
Надявам се вече ти мина депресията. И носталгията ако въобще дойде ще отмине и накрая ще разбереш че лошото е останало отвъд голямата вода.

Поздрави и късмет.

п.п. за COOLCOLDY не се притеснявай, ще я оправим и нея :wink:
Аватар
Kpetrov
.
Обратна връзка:

Мнение от Kpetrov »

Абе за асфалта ми е ясно ама нали и торонто е на 250 километраи не е много по различен климата. Не че ми е голям проблем ама.
Мина ми вече всякаква форма на носталгия и всичко е ок.
И генноизменени доматки дини и грозде хапвам и са си много добре само прасковите са малко дървени ама това си е ясно много нетраен плод са и са ги направили много твърди. Не че в Бг ниама такива вече и все повече ще има. Аааа и ябълките са си добри.
Какво друго??? Сега не се сещам. Ааа видях вече и енот и скункс и то в града.
Аватар
Таратор

Мнение от Таратор »

Kpetrov написа:Абе за асфалта ми е ясно ама нали и торонто е на 250 километраи не е много по различен климата.
Нещо бъркаш, на толкова км. е Отава. :D
Изображение ... и в темите също!
Аватар
anxeli

Мнение от anxeli »

Е, само още толкова и си тук. Но ако мислиш че и тук не е кърпено се лъжеш. Не знам как е в Мтл, но и тук има много кръпки. Добре ги прявят, ама бая се кърпи.
Циганите - на Сатурн !
Аватар
Blue Passion
Расист-ново поколение

Мнение от Blue Passion »

anxeli написа:Е, само още толкова и си тук. Но ако мислиш че и тук не е кърпено се лъжеш. Не знам как е в Мтл, но и тук има много кръпки. Добре ги прявят, ама бая се кърпи.
Чуждото винаги е по-хубаво :lol:
Аватар
JoroF

Мнение от JoroF »

Kire ,Toronto e na 650 km i tuk ima krapki ,ti kakvo si mislish che patishtata sa kato staklo ,ia ne se vglejdai tolkova
THE LAST LINE OF DEFENSE
Аватар
Дякон Игнатий

Мнение от Дякон Игнатий »

Kpetrov написа: И генноизменени доматки дини и грозде хапвам
Аре,бре Кире къде се затри?
Генноизменена грозданка дали се намира по тия географски ширини???
НАПРАВИ НЕЩО ЗА РОДИНАТА-ЕМИГРИРАЙ
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

Kpetrov написа:И генноизменени доматки дини и грозде хапвам и са си много добре само прасковите са малко дървени ама това си е ясно много нетраен плод са и са ги направили много твърди. Не че в Бг ниама такива вече и все повече ще има. Аааа и ябълките са си добри.
Вкусни са, но не е случайна разликата в цената между органичните продукти и тези /понякога близо 10 пъти по-евтини/. Резултатите от употребата им след няколко години ще се видят. Не случайно всеки 2-3 местен е с раково заболяване. Потърси в интернет информация, все пак имаш деца. А и праскови има страхотни на вкус и меки, просто не си намерил.
Аватар
Kpetrov
.
Обратна връзка:

Мнение от Kpetrov »

Добре де пообъркал съм се на 540 км е верно. проверих!

За пътищата в То незнам ама нали всички пишеха, че се познава, че си навлязал в онтарио по състоянието на пътя!!!

Колкото за движението в Мтл. много е гот според мен. Няма улица без табела и къща без номер. От втората седмица карам пици и не съм се губил досега, само 2 кръгчета вповече съм правил на някой (детелини).
Ако някой канадац дойде в софето да намери 3 - 4 адреса ще има да се мота цял ден.

Абе незнам колко са с рак тука ама отвори всички световни статистики да видиш Бг то на кое миасто е по сърдечно съдови??? Може да преувеличават за продължителноста на живота в Ка, ама май е по-висока от БГ дето всичко е "натурално".
Един път тука не ми е било гадно от изгорели газове а има повечко коли и незнам как се получава!!! В софето като се прибирах през центъра ... доста по зле а за прашоляка няма изобщо да говорим. Тука и най-малките улици ги чистят поне 1 път на седмица.
А както бях казал и в друга тема тука алергията от полени ми изчезна от първия ден.
Но явно ще се мре от рак :wink:
Аватар
estoyanova
Обратна връзка:

Мнение от estoyanova »

Мноооооого се радвам! :)
КОЛКОТО ПОВЕЧЕ-ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ
Заключено