ЗА НОВОЗАПОЧНАЛИТЕ ПРОЦЕДУРАТА
-
ЗА НОВОЗАПОЧНАЛИТЕ ПРОЦЕДУРАТА
Има ли някой да си е пратил документите до Виена след 20.05.2005 и да е получил писмо с дата за интервюто?
Je suis venu,
J'ai vu,
J'ai vaincu!
J'ai vu,
J'ai vaincu!
- SAVANNA
- Обратна връзка:
Ние изпратихме нашите документи около 27.04.2005 но ни поискаха допълнително доказателство за съвместно съжителство, тъй като ние кандидатсваме като двойка не като семейство. Също се беше получило някакво разминаване на преведената сума, недостигаше малко, така че трябваше и нея да довнеса. И така, кам 20.05.2005 вече изпратих допълнителните документи. Получих само писмо, в което се пишеше че са получили сумата от .......еди си колко и това беше всичко.
От тогава до сега не съм получила нито ориентировъчна , нито точна дата за интервю. Чувам че има и други случаи, в които получават направо крайната дата без да имат ориентировъчна за полугодието, така че се устокоих.
Според мен нямаш много основание да се стряскаш, просто си чакаш и учиш
От тогава до сега не съм получила нито ориентировъчна , нито точна дата за интервю. Чувам че има и други случаи, в които получават направо крайната дата без да имат ориентировъчна за полугодието, така че се устокоих.
Според мен нямаш много основание да се стряскаш, просто си чакаш и учиш

-
-
- Обратна връзка:
Не бързайте хора, ще дойдат писмата, има много време до края на годината. Вие подавате документите юни месец, август искате да сте на интервю. Да ви успокоя само, ние чакахме от подаването на документите до интервюто само 7 месеца. Но нормалната ситуация според мен е 4-5 месеца чакане между документите и интервюто.