Adobe Acrobat 7.0 Professional и попълване на DCS!?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
ivanko13
Модератор

Adobe Acrobat 7.0 Professional и попълване на DCS!?

Мнение от ivanko13 »

Здравейте всички!
Някой има ли представа как става попълването на DCS с Adobe Acrobat 7.0 Professional щото аз хабер си нямам от тая работа.Разглеждах HELP и там пише че документа трябва да съдържа interactive form fields за да може да се попълва.някой има ли няква идея кво се прай в случая :?:

п.п.Благодаря предварително на тези които ще напишат ,че "в случая хващаш химикалката и пишеш четливо" е най -доброто решение,но не е това идеята ми :wink: .
"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст"
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
Аватар
p4eli4ka
Обратна връзка:

Мнение от p4eli4ka »

Със 7.0 не знам дали става, не съм пробвала. Но с 5.0 става и то лесно :wink:
Pour être heureux un an, gagnez au loto. Pour être heureux toute votre vie, aimez ce que vous faites Изображение
Аватар
crystalice

Мнение от crystalice »

Да с 5.0 ще стане
аз си изтеглих един .jpg на който е описано как се прави ще ти го пратя по маил-а :lol:
Заю Баю

Мнение от Заю Баю »

Здравей,
да не би да си инсталирал Adobe Reader 7.0, с него няма да стане трябва да бъде Adobe Acrobat. 5.0 или 7.0 няма значение важното е да е Acrobat, само той може да прави промени в pdf файловете, Reader-a само ги отваря. Аз ги попълвах с Adobe Acrobat 5.0 без проблем, само трябва да си инсталираш в компютъра предварително два шрифта - safon и snoopar(има ги пуснати в предишни теми, потърси ги) и нямаш грижи.
Успех
Аватар
ivanko13
Модератор

Мнение от ivanko13 »

Заю Баю написа:Здравей,
да не би да си инсталирал Adobe Reader 7.0, с него няма да стане трябва да бъде Adobe Acrobat. 5.0 или 7.0 няма значение важното е да е Acrobat, само той може да прави промени в pdf файловете, Reader-a само ги отваря. Аз ги попълвах с Adobe Acrobat 5.0 без проблем, само трябва да си инсталираш в компютъра предварително два шрифта - safon и snoopar(има ги пуснати в предишни теми, потърси ги) и нямаш грижи.
Успех
Пълната версия е Заю Баю,аз съм го отбелязал в постинга си
Adobe Acrobat 7.0 Professiona
l .а тези шрифтове за кво са -safon и snoopar :?: аз направих някои сполучливи опити вече но с други шрифтове защо трябва да е с тезе двата :?:
Заю Баю

Мнение от Заю Баю »

Тези шрифтове са за попълване на анексите за Букурещ на кирилица. Някой беше давал подробни разяснения за попълването им. Но ти май питаш за документите за Виена, те се попълват само на латиница, не трябва да имаш проблеми. Щракаш на бутона Form Tool и всички полета за попълване се маркират. С десен бутон върху желаното поле, Properties, и си правиш корекциите.
Svilko
Обратна връзка:

Мнение от Svilko »

Трябва да стане и със 7.0 и с 5.0. Ако има кирилица за писане само 5.0, но това е на докум. за Букурещ.
Та как става, избираш горе бутона select и почваш да попълваш в кутийките.
Успех!
Аватар
mecan

Мнение от mecan »

Всички тия неща ги има подробно описани във статиите на портала.
Според учението на философа Ли Тин Уидъл хаосът се намира в най-голямо
изобилие там, където някой се стреми да въведе ред. И хаосът винаги
надмогва реда, защото е по-способен организатор.
Аватар
ivanko13
Модератор

Мнение от ivanko13 »

Благодаря на всички за мненията по въпроса :beer: вече се оправям с програмата.ама е кофти тая програма поне 7-мата версия много е бъгава и е с кофти интерфейс :evil: .
Успех на всички!
Заключено