pismo za viza zaedno s Annex 4 ?!

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Angie1

pismo za viza zaedno s Annex 4 ?!

Мнение от Angie1 »

Privet na vsi4ki otnovo!
moi priyatel polu4il s pismoto si za viza i Annex 4, koito tryabva da popalni i izprati zaedno s pasportite za Bukurest.
az ne polu4ih takav Annex. smyatate li 4e toi e izklu4enie-moje bi na interviewto sa propusnali da go nakarat da popalni tozi Annex (toi izglejda da e nesto kato deklaraciya 4e ste vleze6 v Quebec i s kolko pari?! )priyatelyat mi kazva 4e na interviewto nisto ne e razpisval, a vsi4ki nie razpisva6me nesto podobno-ne pomnya ve4e kakvo be6e to4no.
smyatam 4e toi e izklu4enie, a vie kvo mislite?!
utre puskam pasportite-ima li za kakvo da se pritesnyavam?!
Linko
Напуснал форума
Обратна връзка:

Мнение от Linko »

Няма за какво да се притесняваш, след като вече си получил писмото-покана за изпращане на паспортите. Каквото са ти искали или са могли да поискат, е било до този момент. Сега следва само поставянето на визите. Пращай паспортите спокойно.
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
Аватар
N a n a

Re: pismo za viza zaedno s Annex 4 ?!

Мнение от N a n a »

Angie1 написа:...

utre puskam pasportite...
Еее, Angie1, ЧЕСТИТО!!! :beer:
Много се радвам за вас. :) Кога ще пътувате?
Всеки от нас може да излъчва любов, стига да си го позволи.
Аватар
На К. Безсмъртни жената

Мнение от На К. Безсмъртни жената »

Angie1 написа:Privet na vsi4ki otnovo!
moi priyatel polu4il s pismoto si za viza i Annex 4, koito tryabva da popalni i izprati zaedno s pasportite za Bukurest.
Малко OFF, но на коя дата минахте медицинските?
Таралежът е птица упорита, докато не го ритнеш, не излита.
Botzo

Мнение от Botzo »

Angie1 написа:... i Annex 4, koito tryabva da popalni i izprati zaedno s pasportite za Bukurest.....
Чакайте чакайте, нали знаете че те не пишат случайни неща. Кой е тоя Анекс 4? дайте да видим за да не се забавят документите на човека.
Linko
Напуснал форума
Обратна връзка:

Мнение от Linko »

Боцо, отговорил съм в твоята тема по този въпрос.
На "човека" няма да му забавят документите, защото не от него са искали въпросният Анекс 4, а от негов познат.
Та нашият човек пита за презастраховка - ако евентуално и на него му поискат това нещо, да знае за какво иде реч.

Ето и тук пействам ЛИНК към въпросният анекс.
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
Angie1

Мнение от Angie1 »

blagodarya na vski4ki koito sa mi pisali! to4no za prezastrahovane pitah, no stom ne sa mi pusnali takav Annex da popalvam zna4i nyama da popalvam.
a za tezi koito pitaha:
interview 13 Octomvri 2004,
dosie zavedeno na 12 Noemvri 2004,
medicinaki 21 Mart,
povtorna rengenova snimka 10 May.
s pojelanieya za po-barzo predvijvane do krainata faza, stoto pri nas 1 bebe da byahme napravili po-barzo ste6e da se poyavi na byal svyat otkolkoto proslovutite visi:)
Аватар
p4eli4ka
Обратна връзка:

Мнение от p4eli4ka »

Angie1, ми да бяхте поработили за бебе :wink: Пък като гледам всички, които са отговорили, не са разбрали че си жена :D Ама и ти не си обяснила, че сте конжуата, щеше да улесниш отговарящите :roll:
Пратихте ли паспортите днес?
Pour être heureux un an, gagnez au loto. Pour être heureux toute votre vie, aimez ce que vous faites Изображение
Заключено