Някой знае ли сайта за проверка на статуса по файлов номер?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
SAVANNA
Обратна връзка:

Някой знае ли сайта за проверка на статуса по файлов номер?

Мнение от SAVANNA »

Искам да попитам сеща ли се някой за адреса на един сайт, може да е бил и на посолството във Виена, където онлайн можеше да се направи справка по файловия номер до къде са се придвижили нещата с кандидатурата за Квебек?
Преди време го бяхме изровили но за съжаление сме го затрили някъде.
Ако някой се сети за какво става въпрос да пише. Предварително мерси! :)
Аватар
Дякон Игнатий

Мнение от Дякон Игнатий »

НАПРАВИ НЕЩО ЗА РОДИНАТА-ЕМИГРИРАЙ
Аватар
Valdi

Мнение от Valdi »

Справка по движението на молбата до етапа на интервюто не може да се прави! На горепосочения адрес се прави справка за движението по номера на досието, което ви е заведено в Букурещ - на федералния етап!
За да направиш прерия е нужно - пчела и детелина и една мечта голяма. Ако мечтата е достатъчно голяма, може и без пчела и детелина!
Аватар
SAVANNA
Обратна връзка:

Мнение от SAVANNA »

Valdi написа:Справка по движението на молбата до етапа на интервюто не може да се прави! На горепосочения адрес се прави справка за движението по номера на досието, което ви е заведено в Букурещ - на федералния етап!
Аз лично съм го отваряла този сайт за който питам и изглежда по различен начин от този, който Дякона ми праща. Онзи беше за проверка по файлов номер. Приятеля ми дори го ползва, написа един файлов номер като мислеше че е неговия и му излезнало друго име, но това е една друга история за некоректни фирми посредници.
Заключено