Искам да попитам сеща ли се някой за адреса на един сайт, може да е бил и на посолството във Виена, където онлайн можеше да се направи справка по файловия номер до къде са се придвижили нещата с кандидатурата за Квебек?
Преди време го бяхме изровили но за съжаление сме го затрили някъде.
Ако някой се сети за какво става въпрос да пише. Предварително мерси!
Справка по движението на молбата до етапа на интервюто не може да се прави! На горепосочения адрес се прави справка за движението по номера на досието, което ви е заведено в Букурещ - на федералния етап!
За да направиш прерия е нужно - пчела и детелина и една мечта голяма. Ако мечтата е достатъчно голяма, може и без пчела и детелина!
Valdi написа:Справка по движението на молбата до етапа на интервюто не може да се прави! На горепосочения адрес се прави справка за движението по номера на досието, което ви е заведено в Букурещ - на федералния етап!
Аз лично съм го отваряла този сайт за който питам и изглежда по различен начин от този, който Дякона ми праща. Онзи беше за проверка по файлов номер. Приятеля ми дори го ползва, написа един файлов номер като мислеше че е неговия и му излезнало друго име, но това е една друга история за некоректни фирми посредници.