Пак за люлинци и околностите - 9 юли
- drifter
- Обратна връзка:
Пак за люлинци и околностите - 9 юли
Здравейте момчета и момичета!
Обещах да бъда глашатай на тази среща, въпреки че съм на около 250 километра от кръчмата
Ако не ме лъже паметта уговорката беше за 9-ти юли от 17 часа в пицария Кери.
Independent, тази събота трябва да си все още на линия, sasedkata също има да се отчита А и mark05 щеше да разказва за интервюто.
Айде, който не е отпуска отчитайте се и пишете пушачи ли сте или не, за да се знае на горния или на долния етаж да се търси маса.
Обещах да бъда глашатай на тази среща, въпреки че съм на около 250 километра от кръчмата
Ако не ме лъже паметта уговорката беше за 9-ти юли от 17 часа в пицария Кери.
Independent, тази събота трябва да си все още на линия, sasedkata също има да се отчита А и mark05 щеше да разказва за интервюто.
Айде, който не е отпуска отчитайте се и пишете пушачи ли сте или не, за да се знае на горния или на долния етаж да се търси маса.
All we have to decide is what to do with the time that is given us.
- Independent
Independent наистина още е на линия, а освен това ние май ще имаме и с какво да се хвалим, така чееее не чакайте да ви се размине без мен (и съкровището, ако успея да го доведа).
Съседката, тоя път ще те чакаме наистина, айде мола ти съ
Останалите - хора, последния път беше много весело (щот аз бях там ), да си знаете какво изпускате.
Аз обаче мисля, че тоя път наистина ще е топличко, та ще е по-добре да чучнем отвънка. Хем ще гледаме вятъра да вее така, че пушачите да не опушват непушачите...
Та така, аз съм там, ще ви чакам. Имайте късмет да не дойдете!
Съседката, тоя път ще те чакаме наистина, айде мола ти съ
Останалите - хора, последния път беше много весело (щот аз бях там ), да си знаете какво изпускате.
Аз обаче мисля, че тоя път наистина ще е топличко, та ще е по-добре да чучнем отвънка. Хем ще гледаме вятъра да вее така, че пушачите да не опушват непушачите...
Та така, аз съм там, ще ви чакам. Имайте късмет да не дойдете!
- Independent
Картата
Хора, да не стане така, че самичка да си пич джинчето! Ако никой не се обади до четвъртък вечерта, отивам и си взимам билети за кино, така да знаете. И не се шегувам
Хора, да не стане така, че самичка да си пич джинчето! Ако никой не се обади до четвъртък вечерта, отивам и си взимам билети за кино, така да знаете. И не се шегувам
- Independent
- Independent