Пред угрозата на червена София демократичните сили най-после се сетиха да седнат на една маса...
СДС, ССД, БЗНС-НС, ДП и Гергьовден се разбраха за общи действия в СОС. Стефан Софиянски, който благодарение на СДС 2 мандата беше кмет на София и който преди 2 години напусна СДС в изключително тежък за него (за СДС, не за Стефан) момент, за да се "отърка" в НДСВ, накрая разбра, че няма да мине номера, и се завърна в редиците на правата вяра. Предадеш ли веднъж, може и да повториш... Но пък всеки има право на една проба и една грешка... А и той беше винаги коректен към СДС, за разлика от боклуци като Бакърджиев, Бонев, Бисеров и др...
Бай Доган подкрепи БСП, с което нещата си дойдоха на мястото...
НДСВ...дясната коалиция не иска да работи с тях, каузата им е загубена...периода им на полуразпад наближава, само че при тях разпада ще е цял...
Аз лично не смятам, че управление на БСП или на НДСВ би донесло нещо хубаво за БГ. Така че за мен новината за обединена десница (или поне за начало на обединението) е положителна, поради което и си позволих да я споделя с вас.
POSTREACT(ions) SUMMARY
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Иване, българските политици си ги знаем какви са :duga: :duga: :duga: , нали заради тях се наложи да си търсим късмета другате. :crying2: :rev:
Но си мисля че ни стигат споровете на тема ЗА и ПРОТИВ Канада, та не е нужно сега и за българската политика да се хващаме за гушите ? :noz: :crossbones: :luk:
А знаеш ли че кметски избори ще има скоро и в Торонто, ама май на никой не му пука кой ще е новия кмет. А пък стария е такава шушумига, че просто идея си нямаш :coollook:
POSTREACT(ions) SUMMARY
Последно промяна от Koko на Сря Окт 29, 2003 10:09 pm, променено общо 1 път.
Иване, не стигат споровете на тема ЗА и ПРОТИВ Канада, ами сега и за българската политика ли трябва да се хванем за гушите ? :noz: :crossbones:
А знаеш ли че кметски избори ще има скоро и в Торонто, ама май на никой не му пука кой ще е новия кмет. А пък стария е такава шушумига, че просто идея си нямаш :coollook:
Коко, защо да се хващаме за гушите?
Аз споделям факти от българското политическо пространство. На някои другари сигурно няма да им хареса, но това е положението. Е, и те могат да се похвалят, че БСП вече е пълноправен член на Социнтерна...
А в Торонто на никой не му пука, защото избора е между две или повече разумни и сходни алтернативи... Докато тук положението е коренно различно... Няма да обяснявам защо, който се интересува - знае, а който не знае - явно не се интересува...
А споровете За и Против Канада са ми много смешни - все едно да направим спор За или Против изгревите и залезите на Слънцето... В смисъл, че и тези, които плюят Канада, не се връщат; и тези, които я защитават, казват, че страшно много неща там не са наред...
Безкрайни са споровете, когато и двете страни са от една и съща страна на барикадата, обаче не го съзнават...
POSTREACT(ions) SUMMARY
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
Това ще продължава, докато българина не мисли с главата си, а с гъза си!
POSTREACT(ions) SUMMARY
Да, Боцо, дотам я докарахме, да се правим, че не сме българи...
По цял свят ни гледат като някакви мутанти - какви сме ние такива едни - с цар-премиер, президент-комунист... Да не говорим за Бойко Борисов, за Бриго Аспарухов...
Мале, мале, мале...
То да се смееш ли, да плачеш ли...
Аз си се смея, ама ми е кофти вътрешно, защото тоя "комунизъм" размъти мозаците на толкова много хора...
Май за да се оправи България трябва всички, родени до 1997г., да си отидат... Иначе няма да стане...
POSTREACT(ions) SUMMARY
Botzo написа:- 45 годиини комунизма ни изяде.
- след това пребоядисаните продължиха делото
- в актуалната комунистичека монархия царчето дъректно плюе в лицето на редовия българин
* Питам аз до кога ще продължава това ............
- 45 godini BALGARI jadiaha hliaba na drugi balgari;
- sled towa BALGARI prodaljiha deloto;
* 6te prodaljava, dokato ima BALGARI !!!
POSTREACT(ions) SUMMARY
ЗАВИСТTА "УБИВА" ТОЗИ КОЙТО Я ИЗПИТВА.
ЖИВОТЪТ Е ХУБАВ, НЕ СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО И НЕРВИТЕ А ПОТЪРСЕТЕ ХУБАВОТО И ЗА ВАС.
Под снимката (на нея е Ларгото с оргомно фашистки знамена) пише :
A slightly disconcerting sight - apparently someone had borrowed central Sofia for a film shoot. Но не толкова отдавна там се вееха едни други знамена, пак червени, но не със свастика, а със сърп и чук...
И не беше кино, а истина...
POSTREACT(ions) SUMMARY
Taka ste e dokato ne napravim pravilniyat izbor,vartim se v edin omagyosan krag na politici i ideologii,ne sme sposobni da se obarnem kam sobstvenniyat si potencial.az predlagam za prezident,premier i kmet na vsichki parvostepenni ,vtorostepenni i tretostepeni i t.n t. obshini da glasuvame za Bateto.Te dosegashnite politici taka ni opraviha ,zashto da ne se otdadem veche i na malko veselbi i zakachki.Nyama da iztakvam dostoynstvata na originala ,te i taka sa vidni na prav pogled,az predlagam da glasuvame za piyanstvoto na edin narod i negoviya epitet.