Здрасти пак на всички!!!!
Напомням ви за срещичката в понеделник!!!
Тия "превалявания" май ще развалят намерението за смяна на заведението...Пък Вестрата нали ни е като наколно жилище...
За сега - остава тя!
Ако е готино времето в понеделник - ще сменим в "св.Николай"... за последното обаче - ще решим допълнително...
Така че - пишете тук !!! Къде да сме в понеделник?!? ...
ПИШЕТЕ!!!!!!!!
bp_de написа:Tornado-samo info - pratix na Galin obestaniq snimkow materql
ta dave i 2 klip4eta.
sory za zakasnenieto.
Благодаря ти приятел!!!!!
Скоро ще привикаме пак Галин... да му видим клипчетата!!!
Всъщност ...и той и всички да се чувстват постоянно поканени в Пловдив!!!!!-без значение от деня...
Само да пуснат ред за връзка!!!
а бе Торнадке спретнете нещо в стария град де и на вас да ви е приятно и хора да дойдат и да се радват тъй де.вестри - разни кичуци не знам какви...
търпите критика да знаИш!
Ще 'зема и аз да си дойда да ви организирам малко
Момчета! Проблема ви е никакъв!!!
Още повече - обожавам Стария град и хич не харесвам Вестрата...ама нали си е традиция ...трябва да се съобразим с всички!
А и финансовото изражение ще си е различно... ...пък нали знаете... не трябва да тормозим излишно групата!!!!
Предлагах даже с преспиване, ...че и извън Пловдив, ако щете...
tornado написа:п.с. Обаче при условие да дойдете и вие двамката!!!!!!!!!
Eeee, Tornado, мерси за поканата, но малко нанагорно ще ми дойде тази година да се шмиткам само между континентите Въпреки, че вече ми е мъчно за пловдивските кръчми (то май само това ми липсва, за друго не се сещам изобщо).
Виж за другото лято може да си помислим, ама като гледам май повечето от вас ще довтасат скоро тук.
Здравейте на всички пловдивчани.Благодаря за новата покана, но този път ще пропусна,защото все още несъм получил клипчетата от dp_de и няма какво да ви покажа. Но някой следващ път съм при вас да знаете!!!! :beer2: .
На dp_pe съм ти пуснал Л.С. дано да го видиш и отново да ми изпратиш клипчетата!!!!!
Аре,НАЗДРАВЕ за утре.И да пиете повече бира,че тук такава жега ни мори,не е истина.Ние ще трябва да започваме от обяд,заради часовата разлика Ама ще пийнем нещо с вас
sreshtata dnes e vyv vestrata vse oshte - 19.30
poradi nedotatychna aktivnost v obsyjdanijata za novoto mjasto
tornado e vyzprepjatstvana, zatova az go puskam ot neino ime