Валидност на медицинските

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
nikola05

Валидност на медицинските

Мнение от nikola05 »

здравейте!
Бихте ли ми дали информация от коя дата се брои едната година валидност на медицинските?От датата на печата,който е поставен върху тях (върху снимката) при изпращането им от Букурещ или от датата на правенето на първия медицински преглед?Ние със супруга ми полуцхихме формулярите за медицинските с печат 25.11.2004,но сме във Вита за преглед на 02.06.2005...
А визата (при евентуално издаване) колко време е валидна след медицинскиа преглед?И отново- ще се съобразят ли че прегледа е с дата 02.06.2005
Благодария на всички,които ще отделят от времето си,за да ни отговорят :D
Аватар
PoLuX
Обратна връзка:

Мнение от PoLuX »

Здрасти,

доколкото знам (от неофициални източници - разбирай форума :-)), медицинските имат срок 3 месеца - т.е. до 3 месеца след получаването им трябва да се мине на преглед. Има хора, които са просрочвали тоя срок, почти без проблеми, обаче не мога да се сетя дали не трябва да питате първо в Букурещ, за да стане тоя номер... да кажат хората, които са го правили.
Иначе визата, издадена след тези медицински, е валидна една година, смятано от датата на прегледа.
nikola05

медицински

Мнение от nikola05 »

Благодаря за бързия отговор:)
Аз писах до Букурещ дали няма да ни изпратят нови медицински формуляри на мен и на съпруга ми.Причината за това забавяне бе че ни се роди момченце,но от там ни изпратиха само формуляра за нашия син без какъвто и да е коментар за нашите медицински...А от Вита ми казаха да пробвам с тези,с които разполагаме и предполагали че няма да има проблеми...Времето ще покаже
Заключено