Vupros kum Yulia
-
Vupros kum Yulia
Zdravei Yulia! Puskam nova tema, zashtoto ne znaia dali shte otvorish starata, makar 4e ve4e zadadoh vuprosa i v neia. Ala vidiah, 4e Shopa e popital sushtoto v starat tema ,ala moje bi ne si ia poglejdala pove4e sled kato pisala vednuj v neia. Kaji, molia te, na koia agentsia za naemane na aprtamenti polzvahte uslugite v Montreal? Dai koordinati.Kolko vreme otne tursento po tozi na4in vuv vashia sluchai, ot pristiganeto vi natam? Na hotel li biahte predi tova,koko vreme? Blagodaria ti mnogo,za novopristigashtie bez poznati i priatzeli, tova e BEZTSENNA ontformatisa!
Re: Vupros kum Yulia
Zdravei Agnesa,agnesa terzyiska написа:Zdravei Yulia! Puskam nova tema, zashtoto ne znaia dali shte otvorish starata, makar 4e ve4e zadadoh vuprosa i v neia. Ala vidiah, 4e Shopa e popital sushtoto v starat tema ,ala moje bi ne si ia poglejdala pove4e sled kato pisala vednuj v neia. Kaji, molia te, na koia agentsia za naemane na aprtamenti polzvahte uslugite v Montreal? Dai koordinati.Kolko vreme otne tursento po tozi na4in vuv vashia sluchai, ot pristiganeto vi natam? Na hotel li biahte predi tova,koko vreme? Blagodaria ti mnogo,za novopristigashtie bez poznati i priatzeli, tova e BEZTSENNA ontformatisa!
izviniavai, 4e otgovariam malko sus zakusnenie, no ne biah vidiala temata. Otgovorih ti v predishnata tema.
Neznam bez priateli e malko trudno, po princip na nas ni iskaha garant ot agenciata. Nas ni posreshnaha na letishteto priateli i neznam kak e bez priatel, no znam, 4e se namirat aprtamenti mesec za mesec i tuk na miasto si tursite postoianna kvartira. Moje bi na letishteto da davat koordinati za vremenni kvartira..neznam. neka kajat tezi, koito nikoi ne gi e posreshtal.
Uspeh!