Пожелаваме на Мила и Митко бързо адаптиране на Канадска земя! И както в България ни радваха с милото си присъствие и постоянно подадена ръка, нека в Канада се радват на радушно и приятелско отношение! Дерзайте! Знаeм, че ще се справите! Успех!
Мила,...няма ли да си идвате на сам?
Ако не се видим...Лек път и всичко най...прекрасно!!!
Ще се видим на Канадска земя....
...И макар, че от кал сме направени, Господи, аз не искам във кал да прекарам живота си. И не искам тъй ням да стоя край брега да очаквам промяна и все да мълча!
Приятно пътуване и леко адаптиране!
Дано да успеете да намерите много приятели и добре платена работа , да карате хубави коли и никога да не съжалявате за избора си!
Има два начина да живееш живота си. Единият е като мислиш, че няма чудеса, а другият - че всяко нещо е чудо.
Албърт Айнщайн
Приятно пътуване и успехи във всички начинания. .Бързо адаптиране на новата земя Ще чакаме веднага да се обадите. Бързо търсете барче за да се събираме там (като дойдем) за по :beer2: .УСПЕХ
Хайде и от нас пожелания за лек път. и най-вече бърза адаптация и успехи в Канадска земея. Затова ви желаем много успехи;много.много успехи и разбира се много успехи . :wave: :wave2:
"...ако сме сами във вселената си е чиста загуба на пространството..."
всичко да мине перфекно и да им дават повече бире на борда на самолета.
да намерят място където да се събираме в Монтреал.
и да пишат че ние още тръпнем в очакване!
НА ДОБЪР ПЪТ!!!!!!!!
АЗ СЕ ГОРДЕЯ ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН!!!
НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ОТ КЪДЕ ИДВАТЕ!!!
Здравейте и от нас!
Няма много да повтаряме другите...
Пожелаваме ви меко, леко, безаварийно и дълголетно канадско щастие !!!!!!!! А дано идва времето когато да давате и на нас акъл по разни процедури, но вече "sur place" ...
Ама то не става само с пунтове, пластики и финес, а си требе и повечко фитнес..