dokumenti na interviewto
dokumenti na interviewto
predstoi mi interview na 9 june-na pokanata mi pisheshe da nosia akt za rajdane,titre de sejour-izvadih si ot obstinata tova grajdansko sastoianie-iskam da vi pitam kakvi dokumenti ste nosili-originalnite diplomi i trudova knijka ,kakto i originalite na prevodite-samo tova li?blagodaria predvaritelno.
- Дякон Игнатий
Нелка,на интервюто носи 'сичкото документи дето си изпратила във Виена но оргиналите,ВСИЧКО,плюс актуална референция, и ако нещо си пропуснала с първите док. също го носи и ще обясниш,к'ъв е проблема, не се притеснявай.Жената си смени паспорта 3 дни преди интервюто и направихме копие на стария и носехме новия и така........
Да не забравиш и да си вземеш доброто настроение и 32 каратова усмивка
Плюс оргиналите носи и преводите и ксероикопията естествено.
За всяко нещо дето си заявила чрез DSC,трябва да го докажеш документално на интервюто.
Успех
Да не забравиш и да си вземеш доброто настроение и 32 каратова усмивка

Плюс оргиналите носи и преводите и ксероикопията естествено.
За всяко нещо дето си заявила чрез DSC,трябва да го докажеш документално на интервюто.
Успех
НАПРАВИ НЕЩО ЗА РОДИНАТА-ЕМИГРИРАЙ
- Дякон Игнатий
- Dani§Ticho
- Обратна връзка:
Според мене не необходимо да ги вадиш ново копие на документите си. Носи си оригиналите на всички документи плюс копията, скрепени с преводите /предполагам си оставила за теб по един екземпляр/. Искат също и актуална референция, естествено придружена с превод ако не е на английски или френски език. УСПЕХ