Niakoi znae li kakvo ozna4ava kvartira 1 1/2 ,2 1/2 i t.n.

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Lyoubenov

Niakoi znae li kakvo ozna4ava kvartira 1 1/2 ,2 1/2 i t.n.

Мнение от Lyoubenov »

Niakoi znae li kakvo ozna4ava kvartira 1 1/2 ,2 1/2 i t.n. ako znae neka da mi obiasni kanadskite merki za jili6te za6toto v BG sa kvadratni metri . ako moje da mi kaje niakakvo saotvetstvie. Mersi na vsi4ki Kanadtzi za otgovora
niki
Аватар
some

Мнение от some »

Nema saotvetstvie !

Celite chisla sa staite a 1/2 se broi kenefa

:)

Moze da se sluchi taka che 3 1/2 da e s po goliama plosht ot 4 1/2
ivandi

Мнение от ivandi »

Това са кебекарските мерки. В английската част броят само спалните. Цялото число е броя на стаите, половинката е банята. Освен това се делят на "малки" и "големи". Примерно 3и1/2 "малък" е всекидневна с кухненски бокс, спалня и баня, а 3и1/2 "голям" е с отделна кухня. За квадратурата нищо не се казва. А и дори някой да ти каже, цифрата ще е в квадратни стъпки (футове). Зависи от сградата. Може студио в някоя сграда да е по-голямо по площ от 2и1/2 в друга. Освен мерките много е важно какво е включено в наема. Отопление, ток, вода. Полуобзаведен по принцип се води ако има хладилник и готварска печка.
"Всяка глупост има си време да стане малка правда дори" - Ахат
Аватар
p4eli4ka
Обратна връзка:

Мнение от p4eli4ka »

Нашия 3 1/2 е дори по-малък, от това, което ivandi казва. Апартамента ни е с една всекидневна, малка спалня (много малка), а кухнята е в самия коридор, дори не е отделена като бокс. И естествено баня с тоалетна. А сме виждали 3 1/2, който беше с 2 големи стаи и голяма кухня, ама разбира се и цената му беше голяма :roll:
Pour être heureux un an, gagnez au loto. Pour être heureux toute votre vie, aimez ce que vous faites Изображение
Аватар
Леля Екимка
Диване
Обратна връзка:

Мнение от Леля Екимка »

p4eli4ka написа:Нашия 3 1/2 е дори по-малък, от това, което ivandi казва. Апартамента ни е с една всекидневна, малка спалня (много малка), а кухнята е в самия коридор, дори не е отделена като бокс. И естествено баня с тоалетна. А сме виждали 3 1/2, който беше с 2 големи стаи и голяма кухня, ама разбира се и цената му беше голяма :roll:
Aha! i nie edna godina se gurchihme v 3 1/2 ceeeli 38 kvadrata! Sega reshihme, che stiga tolkoz muka, premestihme se v goliamo 3 1/2 - razlikata v naema e 60 dolara...Struva si! Sega mujut mi kato me goni da me bie, ne moje da me stigne - tolkova goliama kushta si imame!!! :wink:
Inache predi godini pomnia, che i az biah pusnala absolutno sushtata tema! Glei kak leti vremeto...
Представителна извадка тип "паплач"
Изображение
Заключено