Въпрос от Папи

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
Papi

Въпрос от Папи

Мнение от Papi »

Здравейте!
Интересува ме дали дипломите, които носим в Канада и после ги приравняваме в някаква комисия, забравих и името, но я имам записана, трябва да са легализирани или може само с обикновен превод да се мине?

p.s. Честито на Пламен и Ssttoo за новите постове, сега ги видях! :D
Аватар
iliana
Обратна връзка:

Мнение от iliana »

Dokolkoto znam BG i kanada niamat dogovor za priznavane na dokumentite, taka 4e legalizaciite ot balgarskia konskulski otdel ne vajat. No vse pak ne e zle da popita6 moje bi v samia konsulski otdel. Namira se na bul. Еvlogi Gorgiev
zmeya

Мнение от zmeya »

Savetvam te da ne si davash parite, zashtoto tuk ne priznavat nishto drugo osven prevodach ot ordera na prevodachite na Quebec ili Canada. I az dadoh suma ti pari za prevod i legalizacia,koito tuk ne priznavat.Ako te interesuva moga da ti dam tel. i adres na takuv prevodach tuk v Montreal i toi ne vzima skupo.
Аватар
sara
Рошава гарга

Мнение от sara »

не е необходима легализация - аз моите легализирани копия така и не съм ги използвала, а и както се спомена за еквивалента се изисква заверка на превода (или превод) от тукашен легализиран преводач.
успех
bateto

Мнение от bateto »

dage i prevod nyama da ti e neobhodim,stoto cenite za zaverka i prevod sa edni i sashti.
Заключено