Тази тема я пуснах и в другата секция, не знам, може да ми се скарат, но съм длъжна да я пусна и тук. Искам да заведа детето лятната ваканция в България - да се види с дядо, баба и роднините и да си пооправи българския, че вече го закъсва яко Резервирахме и билети, но тъй като моята отпуска е само месец ще трябва детето да се връща само (придружавано от стюардеси, разбира се ). В тая връзка имам следните въпроси :
1. Има ли някой да лети за Торонто на 9-ти септември с унгарците ? Все пак, ако има и други българи хем ще му хвърлят по едно око, хем тук ще се видим и особено ако са новопристигнали можем на първо време да ги ориентираме в ситуацията.
2. Знам, че когато единия родител извежда детето извън пределите на България трябва да има пълномощно от другия, че е съгласен. Как стои обаче тоя въпрос, когато някой друг, а не родителите извежда детето ? От авиокомпанията упорито ме убеждават, че не е нужен такъв документ. Малко нелогично ми се струва да пускат децата с чужди хора, а със собствените си родители - не ! Моля, който има информация по този въпрос или опит с изпращане на дете да ми отговори !
3. И последен въпрос (малко извън темата, но ми се струва че е важен) - с каква кредитна карта е най-добре да се плащат билетите?