Здравейте на всички
Аз още се подвизавам в БГ , но започвам да се замислям вече за Канада ( искам да кажа имам виза , но нали са валидни доста време та още се ослушвам ) . Би ли споделил някой , още от БГ мога ли да си наема апартамент , и как изобщо става т.к. трябвало препорьки разбрах и т.н. Аз иначе имам познати в Канада , но не чак толкова близки че да им се изтупам на главата , и да седя при тях поне в началото . Мисьлта ми е вие как си намерихте апартамент , още от БГ ли действахте или на място ?
Мерси
От Бг. още не можеш да си намемеш нищо особено без приятели. Доста често (т.е. почти винаги) искат да покажеш INCOME т.е. доходи за да ти дадат даден апартамент. Като препоръки може да послужи показването на предишен договор от тук който естествено нямаш.
За това как се процедира в такива случай бях писал, обяче българи които бяха напред с матеряла не попуснаха да отправят епитети по мой адрес и затова сега няма да го направя. Но за да не ти кажа омразното за мен ТЪРСИ СИ САМ ще ти дам един линк: http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopi ... jean+talon
Успех!
Последно промяна от Botzo на Пет Апр 08, 2005 8:50 am, променено общо 1 път.
Боцо оправи си спелуването или както се казва на ортографията. По въпроса не е невъзможно (моа пар екзампль), но определено трудно. Много квартали, много различни апартаменти, после смяна ако не ви хареса и т.н. Потърсете приятели да ви помогнат.
От България можеш да си резервираш апартамент само ако имаш кредитна карта. Ние така си резервирахме не само квартирата за първата седмица, но и кола под наем за една седмица с кредитна карта Виза от Ингбанк. Вярно, че излиза малко по-скъпо, но пък е добър вариант ако няма кой да те посрещне или ако не искаш да притесняваш други хора. В интернет има доста сайтове за резервация онлайн. Успех!
Боцо оправи си спелуването или както се казва на ортографията. По въпроса не е невъзможно (моа пар екзампль), но определено трудно. Много квартали, много различни апартаменти, после смяна ако не ви хареса и т.н. Потърсете приятели да ви помогнат.
Eiii, umirate si da se zayajdate s 4oveka!6to za mantalitet, ne moga da razbera!
Botzo, priatel, hi4 da ne ti puka, makar 4e men me hva6ta yad!Aide da ne slizam i az na nivoto na zayajdaniata!Sas zdrave!
"Не се плаши, ако трябва да се сбогуваш.
За да срещнеш някого отново,
първо трябва да се сбогуваш с него.
А щом сте приятели,
непременно ще се срещнете, било след броени мигове или след няколко живота."