Някой ходил ли е скоро до Румъния

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Alina

Някой ходил ли е скоро до Румъния

Мнение от Alina »

Здравейте приятели

Пратих покана на майка ми и вместо да чака месеци за евентуално интервю и после да праща паспорта за виза, реших да я накарам да иде директно в Румъния до Канадското посолство, и в същия ден да разберем ще има ли виза или няма да има. Надявам се да има :lol:

Та въпросът ми е - някой от вас ходил ли е скоро към Румъния(като цяло). Носят се страховити истории за митничарите, и за полицаите на гарата.

Моля ви, разкажете ми вашият СКОРОШЕН опит, а ако няма скорошни споделете и от близките няколко години опита си. Иска ми се да я подготвя с какво може да се сблъска и как може да се измъкне от различните кофти ситуации.

Благодаря ви предварително за информацията :beer:
Alina
Аватар
THC
СЕКСИ ПИЧ

Мнение от THC »

Сори че ми е отпреди година информацията-само накратко-нищо страшно няма - аз пътувах с влака.

Трябва да носиш по 150 евро на човек на ден и да имаш готовност да ги представиш на румънския граничен полицай.
ако нямаш толкова рушвета е към 5-10 долара, но ако попаднеш на началник смяната може и нагоре да отиде.
инъче страшно няма - на румънската гара е мирно и спокойно има патрулиращи двойки полицаи,мп,частни фирми и т.н. на влизане и излизане от гарата трябва да представиш билета ,за да те пуснат.
Alina

Мнение от Alina »

Мерси ТНС

Това за гарата са ми го казвали и друг път. Ако нямаш предварително закупен билет, трябва да им бутнеш 5-10 кинта, за да те пуснели да влезеш в гарата.

Драхти и корупцията, драхти и чудото. Щом в една гара човек не може да влезе и да излезе без да бута пари...

Мерси пак за инфото. :beer:
Alina
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

Alina майка ми миналата година чака само 2 седмици и не я викаха на интервю.Защо не пробвате така може и да не я карат жената да се разкарва.
Alina

Мнение от Alina »

Това би бил най-добрият вариант.

Утре сутрин ще се чуем по телефона да доуточним нещата. Дай Боже всичко да е наред, щото така съм се затъжила... :cry: :cry: :cry:

Бях си мамина Глезанка, кво да направя :oops:
Alina
Аватар
Ivet
Обратна връзка:

Мнение от Ivet »

I svekurva mi idva do kanada s viza ot Sofia, probvai purvo taka! Ili pone da si nasrochi sreshta, da ne chaka na opashkata
Заключено