Zdravejte!
Onia den pochnah da popylvam vtorite dokumenti. Biaha mi izpratili dva formuliara, za men i za zhena mi,, absoliutno ednakvi. Na edinia ot tiah imashe zalepen sticker gore vdiasno (kydeto e zapazano za administraciata), s moeto ime i nomera na dosieto mi (kakto sym zaveden v tehnite arhivi. Az obache pochnah da popylvam ekzempliara bez sticker zashtoto ne zabeliazah otnachalo drugia. Sega ne znam kakvo da pravia - zhena mi da popylni li formuliara sas stickera, ili da si download-na ot Internet tozi formuliar (kato PDF) i da zapochna nanovo da popylvam?
Ako niakoj ima gotov otgovor, molia pishete, zashtoto tazi greshka me hvyrliv golima smut...
Blagodaria predvaritelno!
Sgresheno popylvane na vtorite dokumenti - kakvo da pravia?!
Нищо не разлепяй!
Снимай едно копие на формуляра със стикера - оригинала със стикера попълваш ти, а копието е за придружителя.
На мен така ми казаха от Виена, когато ги попитах какво да правя като имам само един формуляр за двамата.
Не е толкова важно, но все пак не бих ти препоръчал да триеш ,разлепяш или драскаш каквото и да било по формулярите. Няма да направи добро впечатление.
Успех!
Снимай едно копие на формуляра със стикера - оригинала със стикера попълваш ти, а копието е за придружителя.
На мен така ми казаха от Виена, когато ги попитах какво да правя като имам само един формуляр за двамата.
Не е толкова важно, но все пак не бих ти препоръчал да триеш ,разлепяш или драскаш каквото и да било по формулярите. Няма да направи добро впечатление.
Успех!