Предварително благодаря.
Къде да напиша цвета на очите и ръста в писмото за визи?
- Mani
- Обратна връзка:
Къде да напиша цвета на очите и ръста в писмото за визи?
Къде да напиша цвета на очите и ръста?На същата бланка която са ми пратили или на отделен лист?За всички членове на семейството изискват тази информация?
Предварително благодаря.
Предварително благодаря.
-
Botzo
Hi
Estestveno ,che varhu garba na snimkata na vseki chlen ot semeistvoto,koeto shte patuva !!!!! Uspeh !!!!
-
Botzo
- Mani
- Обратна връзка:
Явно трябва да обясня по добре
В писмото пише че искат паспортите,платежното нареждане че съм платил визите и цвета на очите и ръста на всички.Снимки не са одбелязани да изпращам.Аз съм ги пратил с медицинските.Явно не се е случвало преди и е непояната ситуация.Това е есин формуляр където нужните неша се отбелязеат с кръстче.
-
Linko
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
Мani, правилно си разбрал какво се иска от теб. Няма нищо непонятно и извънредно в ситуацията.
Исканите данни се написват на един отделен лист срещу имената на всички членове на семейството ти, като листа се подписва от основния кандидат.
Слагат се паспортите, платежното и листа с исканата информация в един плик и се пращат с куриера до Букурещ. Това е всичко.
Не е нужно да гадаеш защо го искат, това си е тяхна работа.
Исканите данни се написват на един отделен лист срещу имената на всички членове на семейството ти, като листа се подписва от основния кандидат.
Слагат се паспортите, платежното и листа с исканата информация в един плик и се пращат с куриера до Букурещ. Това е всичко.
Не е нужно да гадаеш защо го искат, това си е тяхна работа.
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
- billybg
- Обратна връзка:
здр
Оф.. имам усещането че тук само разни пубери пишат и питат идиотски въпроси... леле въпроса.... ми вземи една каменна плоча и с длетото ги издълбай или пък чети внимателно какво ти пишат хората в инструкцийте...
хайде със здраве
хайде със здраве
"Каквото и да ви говорят,трябва да знаете,че става дума за пари...." Н.Б.