Фирма за преводи и легализация на документи
-
Фирма за преводи и легализация на документи
Моля, посочете ми фирма за преводи и легализация на документи в София,която се занимава с документи-преводи и легализация за Канада-Квебек
- petia4444
- Обратна връзка:
Аз ползвах тази фирма, а знам че и много други хора ,подготвяли докумнети за Канада и по точно Quebec!
LOZANOVA 48 LTD
TRANSLATION CENTRE
1000 Sofia
68 Parchevich St.
tel./Fax:359/2/9894093
lozanova@cablebg.net
Търси Фани Мумдишева,тя се занимава с френските преводи!!! а,да и за цената,6 лв на страница,като може да отидеш направо със оригиналите при нея и тя да се заеме с преснимането и нотариалната заверка,не е по-скъпо, отколкото ако ти отидеш сама при нотариос,но ще спестиш време,на мен документите ми излязоха във тази фирма около 120 лв,/ксерокс,нотариална заверка,превод/И помни,не се изисква легализация!!!!!!!
LOZANOVA 48 LTD
TRANSLATION CENTRE
1000 Sofia
68 Parchevich St.
tel./Fax:359/2/9894093
lozanova@cablebg.net
Търси Фани Мумдишева,тя се занимава с френските преводи!!! а,да и за цената,6 лв на страница,като може да отидеш направо със оригиналите при нея и тя да се заеме с преснимането и нотариалната заверка,не е по-скъпо, отколкото ако ти отидеш сама при нотариос,но ще спестиш време,на мен документите ми излязоха във тази фирма около 120 лв,/ксерокс,нотариална заверка,превод/И помни,не се изисква легализация!!!!!!!
Всичко идва ,за да си отиде!
Остава само кристалната форма на онова,
което е било и никога няма да се върне!
Остава само кристалната форма на онова,
което е било и никога няма да се върне!
Ето още един вариант, а ти прецени къде ще ти излезе по-изгодно.
"HISPANICA"
УЛ. "Шишман"17 това е на ъгъла на "Шишман" и "Иван Вазов"
тел. 980 70 93
Ние направихме преводите си там, когато се обадиш направо попитай каква отстъпка ще ти направи за количество . Също така прави нотариална заверка, ако не се лъжа, срещу 2 лева. На нас ни струваше 144 лева превода на документите, като сме и с две деца - не 4е те имат кой знае какво за превеждане
. нотариалните заверки и ксерокопирането си ги правихме на друго място.
Каквото и да решиш - успех .
"HISPANICA"
УЛ. "Шишман"17 това е на ъгъла на "Шишман" и "Иван Вазов"
тел. 980 70 93
Ние направихме преводите си там, когато се обадиш направо попитай каква отстъпка ще ти направи за количество . Също така прави нотариална заверка, ако не се лъжа, срещу 2 лева. На нас ни струваше 144 лева превода на документите, като сме и с две деца - не 4е те имат кой знае какво за превеждане

Каквото и да решиш - успех .