help: 1-2 questions po docs sled interview

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Gesh

help: 1-2 questions po docs sled interview

Мнение от Gesh »

Zdraveite,

imam edin-dwa vuprosa :)
1. izcetoh kakvo e pisano za populvaneto na docs s adobe acrobat writer i mai karuk kato men dosega nema. Znaci az rabotia na win 98se s acrobat writer 4.0 i kato se opitvam da populnia dokumantite sled interviewto na fr. imam golemi iadove - na ekrana fr teksta e ok dokato sum v formata, kato izliaza ot neia stavat na znaci za euro ili drugi podobni, no i se pecatat kato takiva, a ne kakto e pisal ivan - da se vizdat kato znak za euro puk da se pecatat normalno. za bg text e sustoto, s tazi razlika ce tam i on screen mi izlizat maimuni. Opitvah se da razbera ka se dobaviat shriftova v acrobata, no ne uspiah. dava mi izbor ot 15-ina shrifta, a tia deto sa mi v windowskata direktoria ne gi broi za nisto. ako nekoi se e sbluskval s nesto takova i spodeli se sum mu blagodaren, ako ne se fastam perodruzkata i...
2.men only - pisali li ste imena na komandiri ot armiata, ce az moite sum gi zabravil po obiasnimi pricini - nema nisto s koeto da mozes da gi zapomnis, osven vicovete za tiah, razbira se :D ?

TIA
Godis

Мнение от Godis »

Hi Gesh :)

Първото което направих когато попаднах в твоето положение бе да си инсталирам Adobe Acrobat 5.0. Само с това се елиминират 50% от проблемите. 98-цата не знам как се справя с шрифтовете. Работя на XP - и други проблеми нямах. Виж някъде из архив 3 имам постинг по проблема с шрифтовете..
Ако не си решиш проблема, ела у нас :) (останали са ми 4 бири за ужас на подправката :lol: )

За командирите - не знам какво да ти препоръчам, аз моите си ги спомням. Напъни се малко - от командира ти на отделение, до командира на поделението, все за някой ще се сетиш :)
Gesh

Мнение от Gesh »

thanx mnogo Godis
she potursia 5, da vidime kvo she stane
Заключено