PNP-vremetraene
- tolumbi4ka
PNP-vremetraene
Predi vreme biah obestala da dam pove4e info za PNP(kandidastvame 4rez immigr.posrednik).V4era supsuga mi imashe intervyu po telefona i sobstvenika na firmata e kazal 4e e vpe4atlen ot CV-to i ste podpishe vsi4ko kakvoto triabva za prov.nominazia(dali ste ia polu4im drug vupros).Sled tova posrednika ni kaza 4e polu4avaneto na kakuvto i da e otgovor ot suotvetnite vlasti otnema okolo 3 meseca.Za sega samo tova moga da kaja na interesuvastite se.
Kaji za kakva provinciya stava vapros, tova e vajno, zashtoto razlichnite provincii imat razlichni iziskvaniya i vreme na obrabotka na dokumentite.
Az smyatam da napisha tezi dni sravnenie mejdu razlichnite provincialni programi, no da vidim koga shte mi ostane vreme za tova. Vsashtnost shte go napravya samo ako ima interes.
Az smyatam da napisha tezi dni sravnenie mejdu razlichnite provincialni programi, no da vidim koga shte mi ostane vreme za tova. Vsashtnost shte go napravya samo ako ima interes.

Per aspera ad astra!
Горд канадски гражданин в Мадрид
Горд канадски гражданин в Мадрид

- tolumbi4ka
kam tolumbi4ka - posrednika li nameri rabotatat na sypruga ti?
kam Canuck- az si naprawix predi wreme tuda da razgledam
obstoino nowata PNP na Manitobamalko razsavdeniq na glas-ama xorata ne 4etat ili pak e po lesno da pitat - sto trqbwa
da se gar4at da tarsqt.
no stom imasch velanie -li4no na mene sasto mi e interesno.
kam Canuck- az si naprawix predi wreme tuda da razgledam
obstoino nowata PNP na Manitobamalko razsavdeniq na glas-ama xorata ne 4etat ili pak e po lesno da pitat - sto trqbwa
da se gar4at da tarsqt.
no stom imasch velanie -li4no na mene sasto mi e interesno.

- tolumbi4ka