СРЕЩА в Пловдив-28.02-понеделник

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
eva-vet-eva

СРЕЩА в Пловдив-28.02-понеделник

Мнение от eva-vet-eva »

Голям кеф са тия срещи,не знам за вас дали е така,но на мен у Канадата ще ми липсват.Можем и там да си спретнем едни :lol: Жалко,че не всички отивами на 1 място.
Айде,до понеделник 19.30 във "Вестра".Ще се видим,нали?
Аватар
POLA

Мнение от POLA »

Abe vie do kolko stoiahte i kakvo pihte 4e zabravi da se obadi6 za kursa po frenski-e nie si spretnahme edna kafe-pausa s kolejkata po kurs
kato razbrahme 4e niama da imame,razhodkata be6e polezna...
do PONEDELNIK/28.02.2005/...???...!!!
eva-vet-eva

Мнение от eva-vet-eva »

Прибрахме се по светло.А съобщението го получих чак в 11 вечерта,ама не дойдох за кафето,щото просто ми беше невъзможно да се измъкна от хватката на леглото.Тия срещи ми се отразяват някак особено,щото аз без 1 мога,ама само с 1-не :lol: В понеделник смятам да се прибера след Вестра направо в къщи.
paraglider
Обратна връзка:

Мнение от paraglider »

Navaksvai tuk Eva, 6toto v Ca, nali znae6??!!! 23$ - pie6 i pla4e6! :wink:
"Не се плаши, ако трябва да се сбогуваш.
За да срещнеш някого отново,
първо трябва да се сбогуваш с него.
А щом сте приятели,
непременно ще се срещнете, било след броени мигове или след няколко живота."
vnenovbg
Обратна връзка:

Поздрав от София !!!

Мнение от vnenovbg »

Как е Пловдивчани ? Как вървят нещата при Вас ? Събирате ли се ?
Какво ще кажете , като се стопли времето група от София да дойде до красивия Пловдив и да се видим ?! :beer: :beer: :beer: :D
Всеки прави , каквото може !
Аватар
tornado

Мнение от tornado »

Йииессс!!!
Да си организираме турнир по футбол за мъжете....
и турнир по освиркване на футбулистите от жените!!!!! :haplio:
Аватар
darklady
Непокорна

Мнение от darklady »

tornado написа: и турнир по освиркване на футбулистите от жените!!!!! :haplio:
Е, за това отивам и аз до Пловдив! :lol:
Невъзможното е предизвикателство!
bp_de

Мнение от bp_de »

Ne iskam da plascha i ot4aiwam sagravdani te si -ama za nqkoi ot tqx deto ste imigrirat -tiq sresti ste sa edno ot nestata deto stra6no ste im lipswat posle w CA.
towa e edno ot malko xubawite nesta pri immigraziq :-)
Аватар
Дякон Игнатий

Re: Поздрав от София !!!

Мнение от Дякон Игнатий »

vnenovbg написа: Какво ще кажете , като се стопли времето група от София да дойде до красивия Пловдив и да се видим ?! :beer: :beer: :beer: :D
То тогава и от Враца ще има,само да се стопли времето......
Още веднъж поздрави на всички в Пловдив :thumbsup:
НАПРАВИ НЕЩО ЗА РОДИНАТА-ЕМИГРИРАЙ
Аватар
drifter
Обратна връзка:

Мнение от drifter »

Софиянци, къде ще тренира нашия отбор. Аз искам да се включа в играещите, а не в освиркващите :)
А пловдивчани ги видях, мога да докладвам кой какво пие. Да ги почерпим преди мача, че да им омекнат краката :) :)
All we have to decide is what to do with the time that is given us.
Аватар
milla
Модератор

Мнение от milla »

ignat dikovsky написа:Просто не можах да се сдържа и пускам нова тема да изкажа огромната си радост и задоволство от срещата ни с вас.
Благодарим за топлото посрещане,за вниманието което ни оказахте,и съжаляваме,че не можахме да си поговорим с всички и да се видим като хората(тоова все пак е поправимо).Мо'го на кефите ей :thumbsup:
И както споделих с тотеви и параглайдерите сега като се джафкаме поне ще си знаем муцуните :dent:
Искаме също да си поднесем извиненията на Линко и Мила за пороя от въпроси :oops:
А на Ева още веднъж благодарско за кънекшана (ама как звучи само, а)
We'll be back....
ignat, ще ти отговоря тук, че да се вдига тема ни 8)
Много се радвам, че сте останали с приятно впечатление от дружинката ни. Няма проблем, можеш да питаш колкото си искаш. Мен поне относно това умората трудно ще ме застигне :lol: :lol: :lol:

А относно футбола: Нямам нищо против и аз да участвам от играещите...Не ме бива за освиркваща...много трябва да се тренирам докато се науча силно да свиря... :) Ама, хайде уважаемите гости да дойдат преди да отлетим за Канада :roll: :beer: За нас това значи към май месец. :roll: :lol:
Мечтите се постигат, когато се потрудиш за тях, така както вятърът гони облаците, докато се покаже слънцето!
Аватар
milla
Модератор

Мнение от milla »

bp_de написа:tiq sresti ste sa edno ot nestata deto stra6no ste im lipswat posle w CA.
towa e edno ot malko xubawite nesta pri immigraziq :-)
bp_de, ние смятаме да поддържаме срещите си доколкото е възможно и в Канада, та да не ни липсват... :D
Мечтите се постигат, когато се потрудиш за тях, така както вятърът гони облаците, докато се покаже слънцето!
bp_de

Мнение от bp_de »

mila zdrasti :-) -Kato namerenie sigurno e taka no e trudno osastestwimo.
I do utere da ti obesnqwam i ubevdawam-4owek taka e ustroen-trqbwa da widi s o4ite si za da se ubedi 4e nesto e taka. :-)
no kato gledam -sawem skoro ste se w CA i nadqwam se da poddarvame wrazka i togawa - i togawa ste mi kave6 - koe kak e :-)
pozdrawi na wsi4ki sagravdani - kandidat immigranti :-)
eva-vet-eva

Мнение от eva-vet-eva »

Кой е тоя дето иска да ме напие?То само мен трудно ще почерпите прилично,а за другите не знам-ще си излезете от джобовете :wink: Ние в Пловдив редовно и по много тренираме/то футбол,то освиркване,то пиене/Дайте се насам да ви видим-ама предупредете,та да направим втори етаж на кръчмата :lol: Иначе трябва да продължим с поркането на стадиона след мача./тогава ще се види истинския победител :wink: /
Аватар
milla
Модератор

Мнение от milla »

eva-vet-eva написа:Кой е тоя дето иска да ме напие?...Ние в Пловдив редовно и по много тренираме/то футбол,то освиркване,то пиене/Дайте се насам да ви видим-ама предупредете...
Така си е, аз например не съм от скъпо пиещите, но съм фенка на някои питиета, от които що количество мога да изпия... :lol:
И ако идвате откъдето и да е, наистина ще е добре да ни се обадите предварително...:D
Заключено