Медицински - и това мина.

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
Fedmahn Kassad

Медицински - и това мина.

Мнение от Fedmahn Kassad »

Вчера с жена ми ходихме да ни направят медицинските. Нямахме никакви проблеми във Вита. Д-р Савчева беше супер експедитивна. Няма кой знае какво - давате урина и кръв, преглеждат ви в УНГ кабинета, който е в едно помещение заедно с очния. Д-р Савчева ви задава няколко въпроса и тази част е приключила. В Исул, с изключение на влудяващото чакане при което ви предреждат всички няма кой знае каква драма. На мен ми врътнаха една допълнителна, защото наскоро карах бронхопневмония и нещо трябвало да се види ясно, че не е това за което всички си мислят. След като се върнахме във Вита, лекарката огледа снимките и това е... Каза че всичко е наред.
Не съм правил специални приготовления за прегледите - жена ми изпи един бидон с вода, аз изпих няколко бири и готово.
Като се замисля, цялата процедура по имиграция до тук ни отне 11 месеца - първите документи пуснахме през ноември, 2002.
Успех на останалите.
We don't want Other Worlds. We want mirrors.
Аватар
titi
Обратна връзка:

re

Мнение от titi »

Браво на вас!!!
Сега ви пожелаваме скорошни визи и прелитане над океана преди Нова година.

Много успехи!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

Успехи по-нататък!
:beer: :beer: :beer:
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Заключено