Мина и моето интервю - обещах да пиша

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
anicata

Мнение от anicata »

Podpravka,

choveche !Ako niakoi ima preblem s spokoistvieto ,kogato si pie sutreshnoto kafe ,tova si tochno ti. Ti niamash mira kato gledam. Rabotil v chujbina ,neznam si kolko $ imal...mi kade si tragnal ,sedi si tuka s tia $ shte si si car !No ti si tragnal kam Canada,a za men tova znachi che neshto ne e kakto go kazvash!
A inache az i drugi kato men deto sedime iako off line i samo konsumirame info ot foruma,otdavna sme nadjiviali postingite na zaiadlivci kato teb i ne gi 'brasneme za slivi'.

Kam vsichki ostanali,koito pishat aktivno tuk- hvala vi!
Az slabo pisha ,zashtoto smiatam che niama kakvo da vi kaja.No 1 den kato otida otvad okeana......togava mislia da se razvihria!
ssttoo
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от ssttoo »

anicata написа: Az slabo pisha ,zashtoto smiatam che niama kakvo da vi kaja.No 1 den kato otida otvad okeana......togava mislia da se razvihria!
Напротив. Човек винаги има какво да разкаже и колкото е по-пресно в главата, толкова по-добре. Пък и нещата се променят бързо. Имам предвид сега ако не разкажеш как е минало интервюто или медицинските, кога? Щото аз примерно вече не разказвам за интервюто ми при Пиер Петрофф, щото човека вече е пенсионер и хората, които се явяват сега на интервю, мойте спомени малко ги касаят.

Абе с две думи - пишете хора, споделяйте! Той форума е затова!
Canuck
Непукист

Мнение от Canuck »

Samo taka, Anicata :lol: Doydesh li tuk, vklyuchvay se aktivno vav foruma. Pojelavam ti da se ozovesh v Canada po-brzo otkolkoto ochakvash. :P
Per aspera ad astra!
Горд канадски гражданин в Мадрид :)
podpravka

Мнение от podpravka »

anicata написа:Podpravka,

choveche !Ako niakoi ima preblem s spokoistvieto ,kogato si pie sutreshnoto kafe ,tova si tochno ti. Ti niamash mira kato gledam. Rabotil v chujbina ,neznam si kolko $ imal...mi kade si tragnal ,sedi si tuka s tia $ shte si si car !No ti si tragnal kam Canada,a za men tova znachi che neshto ne e kakto go kazvash!
A inache az i drugi kato men deto sedime iako off line i samo konsumirame info ot foruma,otdavna sme nadjiviali postingite na zaiadlivci kato teb i ne gi 'brasneme za slivi'.

Kam vsichki ostanali,koito pishat aktivno tuk- hvala vi!
Az slabo pisha ,zashtoto smiatam che niama kakvo da vi kaja.No 1 den kato otida otvad okeana......togava mislia da se razvihria!
za tova stava duma
skapa. tragnal sam za canada zashtoto jivota ima i drugi izmerenija koito njamat nishto obshto s parite. tova parvo=
2. sumata kojato napisah beshe svarzana s interwiew documents i ne ja polzvai izvan konteksta.
3. mnogo se radvam 4e informaciata kojato namirash tuk ti varshi rabota , no ako naistina e taka mnogo jalko za teb, zashtot tja e 4asti4na i nepalna i sr4shtu tova murmorja az.
4. neistovo mrazja ve4no kritikuvashtite hora koito sa vse nedovilni i ne predlagat nikakva alternativa.
5. poemam angajiment kogato stigna canada, da mi dadat visi, da pisha vsi4ko po nai palnija na4in, taka 4 e da sam maximalno polezen. ina4i njama smisal. po dobre da si traikam, kakto pravish ti, otkolkoto da spodeljam 4asti4no informacijata.
kakto e tragnalo moje da vzemem primer ot vestnik rabotni4esko delo i da pishem samo tova koeto e udobno. prijatno. i ne mi e jasno zashto vsi4ki se zanimavat s men a ne s problema koito vijdam v postinga na Kristina
Заключено