Някой скоро ако идва в Монреал да се обади!

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Аватар
Дякон Игнатий

Мнение от Дякон Игнатий »

Tova niakakvo stranno chuvstvo za humor li e ili pochvame da stavame hora.Hvala na takiva nachinania,BRAVO,AFERIM..i t.n.sveta vse oshte e goliama masa,da sednem da se pocherpim....apropo vchera varih slivova rakiika,e ne e ot Troyan no e super,80l. 53gradusa.....nazdrave na vsichki sviasni bulgari(Veche ne e vajno na Vute da mu e zle kato moje na vsichki da e dobre :wave2: :wave:
НАПРАВИ НЕЩО ЗА РОДИНАТА-ЕМИГРИРАЙ
Аватар
Boko
Има 1 предупр. за БАН
Обратна връзка:

hi

Мнение от Boko »

Ami moiata rakiiza e 50 gradusova i e grozdova. Mai e po-dobra ot Slivovata! :lol:
Каквото посееш това ще пожънеш! Каквото си надробиш това ще сърбаш!
Ако посееш сега ще пожънеш после!
anete

Мнение от anete »

Това истина ли е? Ако е истина, е най-милото нещо, което съм чела напоследън.
anete

Мнение от anete »

kirelaki написа:v kraja na meseca ste se prisyedinim i nie sys syprugata mi.

Щом ще пътувате в края на месеца, може ли да помоля за нещо? Обещах на Ира, Бибко и др да им изпратя бутилка мускатова за едно приятелско събиране. Ако нямаш нищо против да занесеш един малък подарък, прати ми лично съобщение или ми пиши на аппле@абв.бг (ужас, не можах да мина на латиница, надявам се, разбра какво исках да напиша) Благодаря предварително!
anete

Мнение от anete »

kirelaki написа:v kraja na meseca ste se prisyedinim i nie sys syprugata mi.
Щом ще пътувате в края на месеца, може ли да помоля за нещо? Обещах на Ира, Бибко и др да им изпратя бутилка мускатова за едно приятелско събиране. Ако нямаш нищо против да занесеш един малък подарък, прати ми лично съобщение или ми пиши на аппле@абв.бг (ужас, не можах да мина на латиница, надявам се, разбра какво исках да напиша) Благодаря предварително!
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

това някакъв бъзик ли е ? аз приемам готини мадами по всяко време , не само този месец :lol:
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
bibco
Обратна връзка:

Мнение от bibco »

Анете,
благодарим за грижите. Аз лично бих се ангажирал да помогна на който и да е, ако ще ми носи обещаната от теб бутилка...:)
Заключено