Tova niakakvo stranno chuvstvo za humor li e ili pochvame da stavame hora.Hvala na takiva nachinania,BRAVO,AFERIM..i t.n.sveta vse oshte e goliama masa,da sednem da se pocherpim....apropo vchera varih slivova rakiika,e ne e ot Troyan no e super,80l. 53gradusa.....nazdrave na vsichki sviasni bulgari(Veche ne e vajno na Vute da mu e zle kato moje na vsichki da e dobre
kirelaki написа:v kraja na meseca ste se prisyedinim i nie sys syprugata mi.
Щом ще пътувате в края на месеца, може ли да помоля за нещо? Обещах на Ира, Бибко и др да им изпратя бутилка мускатова за едно приятелско събиране. Ако нямаш нищо против да занесеш един малък подарък, прати ми лично съобщение или ми пиши на аппле@абв.бг (ужас, не можах да мина на латиница, надявам се, разбра какво исках да напиша) Благодаря предварително!
kirelaki написа:v kraja na meseca ste se prisyedinim i nie sys syprugata mi.
Щом ще пътувате в края на месеца, може ли да помоля за нещо? Обещах на Ира, Бибко и др да им изпратя бутилка мускатова за едно приятелско събиране. Ако нямаш нищо против да занесеш един малък подарък, прати ми лично съобщение или ми пиши на аппле@абв.бг (ужас, не можах да мина на латиница, надявам се, разбра какво исках да напиша) Благодаря предварително!