BG Rakia Survey
-
- Обратна връзка:
Два дни минаха от отправянето на призива ми за дегустационен пикник и тишина... Това е едно добро доказателство за поведението на някои хора, когато стане дума за нещо конкретно и съвсем ясно. Аз лично ще си направя съответните изводи, които ще имам предвид, когато чета високопатетичните им постинги и ги слушам как отправят миродавни съвети...
- Lub0
- Обратна връзка:
Идеята е супер, предлагам планината монт роял, някаде до езерото. Аз не варя ракия, но ще донеса едно шише 12 годишна сръбска сливова, таман съм си попълнил запасите от Торонто + казан с таратор...
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
- St.Anger
- Some Kind of Monster
He he, i ti ama... Aide da se organizirame dakato ne e padnal snega!bibco написа:Два дни минаха от отправянето на призива ми за дегустационен пикник и тишина... Това е едно добро доказателство за поведението на някои хора, когато стане дума за нещо конкретно и съвсем ясно. Аз лично ще си направя съответните изводи, които ще имам предвид, когато чета високопатетичните им постинги и ги слушам как отправят миродавни съвети...

To Live Is To Die
Na snega shte e po interesno.St.Anger написа:He he, i ti ama... Aide da se organizirame dakato ne e padnal snega!bibco написа:Два дни минаха от отправянето на призива ми за дегустационен пикник и тишина... Това е едно добро доказателство за поведението на някои хора, когато стане дума за нещо конкретно и съвсем ясно. Аз лично ще си направя съответните изводи, които ще имам предвид, когато чета високопатетичните им постинги и ги слушам как отправят миродавни съвети...
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
-
- Обратна връзка:
Ира, не съм съгласен - първо защо като падне снега, не е ли по-добре сега, докато е топло и приятно по поляните.
Второ - паркът "Монт Роял" не е ли много оживено място? Какъв пикник ще стане - та като се оживим вследствие на дегустацията, ще се дотътрят други мераклии от околните, а след тях и полиция, за да въведе полагащия се безалкохолен ред...
А относно - с кого - аз за сега виждам само теб, Елия, Иван и Любо на софрата. И себе си естественно. Малко сме за добър купон...Та нали целта не е само ракията а и да се запознаем всички от форума...Така поне аз го разбирам.
Второ - паркът "Монт Роял" не е ли много оживено място? Какъв пикник ще стане - та като се оживим вследствие на дегустацията, ще се дотътрят други мераклии от околните, а след тях и полиция, за да въведе полагащия се безалкохолен ред...
А относно - с кого - аз за сега виждам само теб, Елия, Иван и Любо на софрата. И себе си естественно. Малко сме за добър купон...Та нали целта не е само ракията а и да се запознаем всички от форума...Така поне аз го разбирам.
- IvHaydu
- Хайдутин на годината
Е, като включим и половинките си, и наследниците, ще станем добра дружина!bibco написа:Ира, не съм съгласен - първо защо като падне снега, не е ли по-добре сега, докато е топло и приятно по поляните.

пък за тези, които не дойдат, ще направим повторение!

Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!