BG Rakia Survey

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.

Ako v SAQ се продаваше БГ ракия за 21 $ бихте ли си купили?

Анкетата свършва на Пет Юли 30, 2004 12:04 am

Общо гласове: 0
Аватар
St.Anger
Some Kind of Monster

BG Rakia Survey

Мнение от St.Anger »

V SAQ ne se prodava BG rakia, a BG vinoto e predstaveno simvoli4no! Ako ima6e BG rakia 6tiahte li da si kupite?
To Live Is To Die
miko

Мнение от miko »

Що за въпрос естествено! Няма ли някой който да внася хубаво Българско вино и ракия в SAQ?
Не разбирам от търговия и затова не съ запонал да се занимавам с това. Можеш само да намериш вино, което да посрами нашето вино.
Домейн Бояар е най-гадната марка, може ли вино да отлежава в алуминий и да е хубаво- ГАДНИ МУТРИ.
bateto

Мнение от bateto »

Bih si kupil ednokratno samo za da napravya sravnenie sas sobstvennoto si proizvodstvo,no predvaritelno sam ubeden ,che ne bih povtoril.Cenata ne e faktor ot znachenie v sluchaya.
Аватар
St.Anger
Some Kind of Monster

Мнение от St.Anger »

bateto написа:Bih si kupil ednokratno samo za da napravya sravnenie sas sobstvennoto si proizvodstvo,no predvaritelno sam ubeden ,che ne bih povtoril.Cenata ne e faktor ot znachenie v sluchaya.
Bateto, ami ako rakiata e dobra, napr. Litsenz 63 ili Slivenska perla?
To Live Is To Die
bateto

Мнение от bateto »

Nyama kak da e po dobra,moyata ya pravya ot destilaciya na fermentirali drogdi ot istinski plodove,tyahnata e studeno smesvane na rafiniran spirt s esencii,uvkositeli i ocvetiteli po tehnologiyata na proizvodstvo na vodkata ,dgina i nyakoi drugi visokoalkoholni podsladeni napitki.Ta konkretno na vaprosa na tvoyata anketa ,za tiya pari predpochitam da si kupya whiski,rom ili vodka.
Vervay mi,tova sam go uchil.
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

Е па не разбрах само кои са тия тримата от анкетата, дето не пият ракия? :lol:
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Аватар
St.Anger
Some Kind of Monster

Мнение от St.Anger »

bateto написа:Nyama kak da e po dobra,moyata ya pravya ot destilaciya na fermentirali drogdi ot istinski plodove,tyahnata e studeno smesvane na rafiniran spirt s esencii,uvkositeli i ocvetiteli po tehnologiyata na proizvodstvo na vodkata ,dgina i nyakoi drugi visokoalkoholni podsladeni napitki.Ta konkretno na vaprosa na tvoyata anketa ,za tiya pari predpochitam da si kupya whiski,rom ili vodka.
Vervay mi,tova sam go uchil.
Bateto, koe si u4il ne razbrah? Aide raziasni mi izre4enieto "moyata ya pravya ot destilaciya na fermentirali drogdi ot istinski plodove" togava!
A za kupe6kite rakii si prav, pove4eto taka se praviat naistina, no ima mnoogo ka4estveni rakii sa6to. Rakia 63 Selected na Vincom Burgas! Samo 4e otkade 6te ia vzeme6 :D :beer: :beer: :beer: ?
To Live Is To Die
bibco
Обратна връзка:

Мнение от bibco »

Бате, дай да е пробваме тази твоя ракия, бре!
Пък и да се запознаем всички, най-после. Какво ще кажете за един общ пикник - някъде на подходящо за целта място, където ракията на Батето, както и на други видни участници в нашия форум да бъде пробвана? Знам лично един човек, който веднага ще ме подкрепи :)
Аватар
Леля Екимка
Диване
Обратна връзка:

Мнение от Леля Екимка »

Edva li si imal predvid tochno men, ama ni broi dvama v podkrepata! Daite da organizirame edin piknik s degustacia na rakia. Az, ako se naloji, ot rabota shte izliaza, ama takova neshto ne se propuska!
Представителна извадка тип "паплач"
Изображение
bibco
Обратна връзка:

Мнение от bibco »

Добре си дошла Elia - всеки ентусиаст е добре дошъл! Виж обаче как се изпокриха Батето и всички ракиджии като видяха, че искаме да им пием от ракията....
Аватар
St.Anger
Some Kind of Monster

Мнение от St.Anger »

bibco написа:Добре си дошла Elia - всеки ентусиаст е добре дошъл! Виж обаче как се изпокриха Батето и всички ракиджии като видяха, че искаме да им пием от ракията....
Ami rakieno vreme stana... :wink: :beer:
To Live Is To Die
Dimitar Kolev

Мнение от Dimitar Kolev »

Kakto vijdam -samo az ne sum patriot i sum glasuval za uiskito...
Elia toia put nedei da progonva6 mestnite ot parka,ako vse pak se hodi na piknik :lol: :lol: :lol:
bibco
Обратна връзка:

Мнение от bibco »

Мммдааа,...като гледам, пикник и пиене на качествена монреалска ракия няма да има. Такава тишина настана...
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

bibco написа:Бате, дай да е пробваме тази твоя ракия, бре!
Пък и да се запознаем всички, най-после. Какво ще кажете за един общ пикник - някъде на подходящо за целта място, където ракията на Батето, както и на други видни участници в нашия форум да бъде пробвана? Знам лично един човек, който веднага ще ме подкрепи :)
Абсолютно правилно! :D :D
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
fart

Мнение от fart »

Elia написа:Edva li si imal predvid tochno men, ama ni broi dvama v podkrepata! Daite da organizirame edin piknik s degustacia na rakia. Az, ako se naloji, ot rabota shte izliaza, ama takova neshto ne se propuska!
Елиа, винаги съм имал чувството, че сме от една порода :idea:
:beer: :beer: :beer: :beer:
Заключено