BG Rakia Survey
- St.Anger
- Some Kind of Monster
BG Rakia Survey
V SAQ ne se prodava BG rakia, a BG vinoto e predstaveno simvoli4no! Ako ima6e BG rakia 6tiahte li da si kupite?
To Live Is To Die
Що за въпрос естествено! Няма ли някой който да внася хубаво Българско вино и ракия в SAQ?
Не разбирам от търговия и затова не съ запонал да се занимавам с това. Можеш само да намериш вино, което да посрами нашето вино.
Домейн Бояар е най-гадната марка, може ли вино да отлежава в алуминий и да е хубаво- ГАДНИ МУТРИ.
Не разбирам от търговия и затова не съ запонал да се занимавам с това. Можеш само да намериш вино, което да посрами нашето вино.
Домейн Бояар е най-гадната марка, може ли вино да отлежава в алуминий и да е хубаво- ГАДНИ МУТРИ.
Nyama kak da e po dobra,moyata ya pravya ot destilaciya na fermentirali drogdi ot istinski plodove,tyahnata e studeno smesvane na rafiniran spirt s esencii,uvkositeli i ocvetiteli po tehnologiyata na proizvodstvo na vodkata ,dgina i nyakoi drugi visokoalkoholni podsladeni napitki.Ta konkretno na vaprosa na tvoyata anketa ,za tiya pari predpochitam da si kupya whiski,rom ili vodka.
Vervay mi,tova sam go uchil.
- St.Anger
- Some Kind of Monster
Bateto, koe si u4il ne razbrah? Aide raziasni mi izre4enieto "moyata ya pravya ot destilaciya na fermentirali drogdi ot istinski plodove" togava!bateto написа:Nyama kak da e po dobra,moyata ya pravya ot destilaciya na fermentirali drogdi ot istinski plodove,tyahnata e studeno smesvane na rafiniran spirt s esencii,uvkositeli i ocvetiteli po tehnologiyata na proizvodstvo na vodkata ,dgina i nyakoi drugi visokoalkoholni podsladeni napitki.Ta konkretno na vaprosa na tvoyata anketa ,za tiya pari predpochitam da si kupya whiski,rom ili vodka.
A za kupe6kite rakii si prav, pove4eto taka se praviat naistina, no ima mnoogo ka4estveni rakii sa6to. Rakia 63 Selected na Vincom Burgas! Samo 4e otkade 6te ia vzeme6

To Live Is To Die
-
- Обратна връзка:
Бате, дай да е пробваме тази твоя ракия, бре!
Пък и да се запознаем всички, най-после. Какво ще кажете за един общ пикник - някъде на подходящо за целта място, където ракията на Батето, както и на други видни участници в нашия форум да бъде пробвана? Знам лично един човек, който веднага ще ме подкрепи
Пък и да се запознаем всички, най-после. Какво ще кажете за един общ пикник - някъде на подходящо за целта място, където ракията на Батето, както и на други видни участници в нашия форум да бъде пробвана? Знам лично един човек, който веднага ще ме подкрепи

- Леля Екимка
- Диване
- Обратна връзка:
- IvHaydu
- Хайдутин на годината
Абсолютно правилно!bibco написа:Бате, дай да е пробваме тази твоя ракия, бре!

Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!